CRNOGORCI PRETE SRBIJI: Rezultat koji smo želeli, u Beograd stiže 11 lavova!
Detalj sa meča u Podgorici između Crne Gore i Srbije... Sergej i Jovetić u duelu, Foto: Starsport

biće teško

CRNOGORCI PRETE SRBIJI: Rezultat koji smo želeli, u Beograd stiže 11 lavova!

"Đetići" spremni za duel godine na Marakani

Objavljeno: 09:27h

Fudbaleri Srbije porazom u Budimpešti sebi su zakomplikovali situaciju oko plasmana na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj naredne godine.

"Orlovi" će svoj naredni meč odigrati protiv Crne Gore u utorak na Marakani, a on će biti presudan u borbi za drugo mesto u grupi.

Naši susedi sa velikim optimizmom očekuju susret u Beogradu, a o tome dovoljno govore i reči bivšeg napadača Crvene zvezde, Nikole Krstovića.

Nikola Krstović u društvu nekadašnjeg saigrača Strahinje Erakovića
Nikola Krstović u društvu nekadašnjeg saigrača Strahinje Erakovićafoto: Starsport©

- Moramo da se pripremimo najbolje što možemo, da svako ispuni zadatke. Da izađemo na teren hrabro, kao 11 lavova i da iz pomoć onih koji će ući s klupe izvučemo pozitivan rezultat - a to je pobeda. Za mene je svaki meč bitan, ali kad obučeš dres sa državnim grbom ipak osećaš posebnu ljubav i dodatnu želju. Vraćam se na teren gde sam igrao dve godine i to je dodatni motiv da pružim maksimum, ali niko ništa ne može sam ako ekipa ne odigra dobro. Nadam se da ćemo svi biti pravi - izjavio je Krstović, a prenose ''Vijesti''.

Upravo su "Vijesti" za svoj izveštaj utakmice između Mađarske i Srbije dali sledeći naslov:

- Rezultat koji su 'hrabri sokoli' želeli: Mađarska savladala Srbiju, Crnu Goru i bod u Beogradu ostavlja u igri'.

U tekstu se navodi sledeće:

- Ukoliko bi tim Miodraga Radulovića u utorak priredio senzaciju i na stadionu 'Rajko Mitić' porazio 'orlove', držao bi sve u svojim rukama, jer bi mu bilo dovoljno da pod Goricom savlada Litvaniju i obezbedi mesto među 24 najbolje selekcije na Starom kontinentu. I u slučaju remija u Beogradu, Stevan Jovetić i drugovi bi bili gospodari svoje sudbine, jer bi pobedama nad Litvanijom i bezbrižnom Mađarskom u gostima na zatvaranju kvalifikacija osigurali 2. mesto u grupi G - pišu ''Vijesti''.

Bonus video:

02:30

Mitrović posle poraza od Mađarske

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.