Ovo što je Dejan Stanković uradio Crvenoj zvezdi, Delije mu nikada neće zaboraviti! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

DOKTOR NAD DOKTORIMA

Ovo što je Dejan Stanković uradio Crvenoj zvezdi, Delije mu nikada neće zaboraviti! (FOTO)

"Posebne pohvale smo dobili od stručnog štaba Intera iz Milana i Akademije Internacionale, koji su vrlo pažljivo pratili sve naše utakmice. Među ključnim organizatorima ovog prestižnog turnira bio je i naš bivši fudbaler Dejan Stanković"
Objavljeno:

Mladi fudbaleri Crvene zvezde, rođeni 2006, učestvovali su na međunarodnom turniru u Milanu, a pravog malog podviga, u vidu trećeg mesta u konkurenciji 16 ekipa starijih godinu dana od crveno-belih, ne bi ni bilo da Dejan Stanković nije platio put ekspediciji sa "Marakane".

SUDIJSKA KOMISIJA REKLA: Na derbiju je trebalo da budu dva crvena kartona, jedan Leonardu, a drugi... (VIDEO)

Vođa te ekspedicije se zove isto Dejan Stanković. U pitanju je član Omladinske komisije crveno-belog kluba, a upravo on je izrazio veliku zahvalnost imenjaku, nekadašnjem fudbaleru Zvezde, Lacija i Intera, bez čije pomoći do ovog putovanja ne bi ni došlo.

foto: Saša Pavlić Koky

- Turnir je bio odlično organizovan, imali smo maksimalnu pomoć domaćina i odličnu komunikaciju sa svim relevantnim osobama turnira. Fer-plej je bio na visokom nivou, a akcenat je stavljen na druženje same dece. Odigrali smo pet utakmica u tri dana i pobedili na četiri meča, a u polufinalu smo zaustavljeni. Posebne pohvale smo dobili od stručnog štaba Intera iz Milana i Akademije Internacionale, koji su vrlo pažljivo pratili sve naše utakmice. Među ključnim organizatorima ovog prestižnog turnira bio je i naš bivši fudbaler Dejan Stanković – imenjak vođe puta, bez čije materijalne pomoći naša ekipa ne bi ni otputovala u Milano. Na kraju turnira, nakon osvojenog trećeg mesta, svim igračima FK Crvene zvezde naš bivši as i njegova supruga Ana su poklonili po jednu trenerku FK Inter. Nadamo se da će organizator turnira pozvati naš klub i sledeće godine - rekao je član Zvezdine Omladinske komisije.

KOMPLETNI ROSTERI SVIH TIMOVA: Zvezda prijavila 6 novih košarkaša za KLS, Partizan sa istim snagama! (FOTO)

Trener "selekcije 2006" Marko Milić naglašava da su strani treneri bili iznenađeni pripremljenosti ekipe koju predvodi, tim pre što je ona igrala protiv starijih rivala.

foto: FK Crvena zvezda/Promo

- Naši dečaci su sjajno reprezentovali svoj klub i zemlju. Prezadovoljan sam odnosom igrača na terenu i van njega. I pored poraza u polufinalu deca su pokazala karakter i psihički se podigla u pobedi za treće mesto. Svaka utakmica nam je praćena od strane grupe trenera iz Akademije Intera i iskreno su bili iznenađeni nivoom tehničko-taktičke obučenosti generacije 2006. Lično smatram da su dečaci ispunili većinu mojih zahteva i uz dobar rad u narednom periodu sigurno možemo očekivati igrače koji će biti na dobrom putu da zaigraju i za prvi tim Crvene zvezde. Okrećemo se daljem trenažnom radu na obuci dece i pripremi za nove turnire u Srbiji i inostranstvu - istakao je Milić.

NIKAD VIĐENA FOTKA VUČIĆA: Novi predsednik Srbije na Maksimiru 1990. u najkrvavijoj navijačkoj tuči ikad! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Tuča ispred svlačionice posle derbija: Kanga udario Leonarda

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.