JUVENTUS ODLUČIO DA SMANJI PLATU VLAHOVIĆU: Velike promene u italijanskom velikanu!
Dušan Vlahović će potpisati novi ugovor, ali i dalje nije precizirano do kad, Foto: Starsport©

neočekivano

JUVENTUS ODLUČIO DA SMANJI PLATU VLAHOVIĆU: Velike promene u italijanskom velikanu!

"Stara dama" se nalazi u velikom problemu zbog vanfudbalskih stvari

Objavljeno:

Dušan Vlahović se nalazi u blizini potpisivanja novog ugovora sa Juventusom, prema izveštajima italijanskih medija. Ovo je donekle svetla tačka za Torino s obzirom na druge nedavne kontroverze u klubu, kao što su situacije vezane za Paula Pogbu i Nikolu Fađolija.

Iako Vlahović trenutno nije potpuno spreman za igru, što je razlog zašto nije bio na spisku reprezentacije Srbije za utakmice protiv Mađarske i Crne Gore, on se vratio treninzima i očekuje se da će biti spreman za nadolazeći derbi protiv Milana.

Prema informacijama iz "Gazeta Delo Sport", Juventus planira smanjiti Vlahovićevu platu u odnosu na njegov trenutni ugovor koji iznosi sedam miliona neto evra po sezoni. Smanjenje plate će zavisiti od Vlahovićevih nastupa. Klub planira kompenzovati smanjenje plate kroz bonuse, tako da će ukupni prihod igrača zavisiti od njegovih nastupa i raspoloživosti za trenera Maksija Alegrija.

Srbin će potpisati novi ugovor
Srbin će potpisati novi ugovorfoto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Vlahović je, prema izveštajima, rekao svom agentu Darku Ristiću da se dogovori sa klubom oko produžetka ugovora, a razmatra se produženje od najmanje jedne do dve godine. Trenutno se razgovara samo o produžetku do 2027. godine, a ponuda će biti predstavljena u narednim nedeljama.

Vlahović je ove sezone postigao četiri gola na šest utakmica u Seriji A, mada su ga povrede pubalgije sprečile da igra u Ligi šampiona.

Bonus video:

01:06

Delije razvile transparent

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.