POKRENUT POSTUPAK ZBOG SKANDALOZNOG PROPUSTA: Disciplinska komisija FSS će biti nemilosrdna
Radnički - Crvena zvezda, Foto: Starsport

USKORO EPILOG

POKRENUT POSTUPAK ZBOG SKANDALOZNOG PROPUSTA: Disciplinska komisija FSS će biti nemilosrdna

Na Zvezdinom meču se dogodio nezapamćen kiks

Objavljeno: 19:38h

Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) je održala sednicu na kojoj se razmatrala o propustima fudbalskih klubova proteklog vikenda, a pokrenuti su i disciplinski propusti.

Naime, pokrenut je disciplinski postupak protiv Novog Pazara i zatraženo izjašnjenje zbog loše organizacije utakmice sa Vojvodinom, prekomerne upotrebe pirotehnike i raznih oblika navijačkog nasilja sto je, između ostalog, dovelo do privremenog prekida pomenutog susreta u trajanju od 56 minuta i pražnjenja severne tribine. Radnički iz Kragujevca će, takođe morati da se izjasni zbog mnogobrojnih propusta na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Radnički - Crvena zvezda
Radnički - Crvena zvezdafoto: Starsport©

Kragujevčanima se stavlja na teret loša organizacija, upotreba pirotehnike, kao i propust zbog uvođenja u igru fudbalera koji nije bio upisan u zapisnik utakmice. U vezi sa ovim podneta je i disciplinska prijava protiv Marka Dimitrijevića, prvog operativca kluba iz srca Šumadije. Na toj utakmici "pocrveneo" je pomocni trener domaćina Miroslav Stakić i zbog toga će prvu utakmicu svog kluba, nakon reprezentazivne pauze, ispratiti sa tribina. Napredak je kažnjen sa 50.000 dinara zbog viška kartona na Čairu u Nišu.

Bonus video:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.