MEGVAJER IZAZVAO ZEMLJOTRES: Kad god igram Mančester pobedi, neću da sedim na klupi!
Hari Megvajer, Foto: EPA/ADAM VAUGHAN

digao glas

MEGVAJER IZAZVAO ZEMLJOTRES: Kad god igram Mančester pobedi, neću da sedim na klupi!

Reči koje prenosi čitava Engleska

Objavljeno:

Bivši kapiten Mančester junajteda Hari Megvajer izjavio je da je spreman da napusti tabor engleskog velikana ukoliko se uskoro ne bude vratio u prvu postavu.

On je ove sezone odigrao samo dva meča u startnih 11, a Junajted je tokom čitavog leta pokušavao da ga proda, ali u tome nije uspeo pošto je Megvajer odbio da pređe u Vest Hem.

Hari Megvajer
Hari Megvajerfoto: EPA/Peter Powell

- Ne mogu da budem srećan kada toliko vremena provodim na klupi, a tako malo na terenu. Procenat pobeda tima kada sam ja na terenu je ogroman, verujem da zaslužujem da budem starter. Naravno, trener je taj koji odlučuje, posle međunarodne pauze vratiću se u klub i videću kakav ću status imati - rekao je Magvajer i dodao:

- Neću da sedim ovde ceo život i da igram jednom mesečno. Ako se to nastavi, siguran sam da ću morati da popričam sa klubom. Verujem u svoje sposobnosti i sve što sam uradio u karijeri. Nemam vreme koje zaslužujem u klubu, to je više nego jasno. Bilo je teško, ali želim da igram. Želim da budem važan deo kluba. Trenutno ne igram ni blizu koliko bih voleo, ali moram da se pobrinem da iskoristim svaku šansu koja mi se ponudi - zaključio je Megvajer.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.