POJAČAVA EVROPSKOG VELIKANA! Fudbaler Partizana u izboru Gardijana! (FOTO)
Stadion Partizana, Foto: Starsport

LEPO

POJAČAVA EVROPSKOG VELIKANA! Fudbaler Partizana u izboru Gardijana! (FOTO)

Već se za njega interesuju velikani

Objavljeno: 19:19h

Talentovani fudbaler Partizana Matija Popović nalazi se na Gardijanovoj "Next Generation" listi rođenih 2006. godine.

Međutim, već odavno je poznato da će Matija kad napuni 18 godina napustiti Partizan, sa kojim nije hteo da potpiše ugovor.

Interesovanje za njega su već pokazali Milan i Borusija Dortmund, a navodno je nemački klub bio konkretniji, pa će na zimu zadužiti crno-žutu opremu.

Za Popovića se priča da je on jedan miks Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića - Savića.

Marija Popović
Marija Popovićfoto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

- Neuobičajeno visok (1,93m i još raste) za svoju poziciju ili još neobičnije tehnički nadaren za svoju građu, momak rođen u Nemačkoj nije kao bilo koji drugi igrač kojeg ste dosad gledali. Neki bi rekli da ga je najbolje opisati kao srpskog Mičua, drugi ga vide kao miks Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković Savića, što samo po sebi govori koliko je neuobičajen njegov stil. Veoma je raznovrstan i vešt u napadačkoj ulozi, iako se čini da mu je najpogodnije kada igra iza napadača. Popović je dominirao u mlađim kategorijama i postigao mnogo golova. Prilično je brz za svoju visinu, ali njegove gladne prednosti su tehničke sposobnosti sa loptom, posebno dribling i prvi dodir, koji su izuzetni. Popović je ove sezone trebalo da bude u seniorskom timu Partizana, ali su pregovori o ugovoru između njegove porodice i kluba propali zbog interesovanja evropskih velikana. Priča se da će u januaru sigurno otiči u Borusiju Dortmund - navodi se u opisu na Gardijanovoj "Next Generation" listi.

Bonus video:

00:36

Protest Grobara protiv uprave

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.