Drulović na terenu držao konferenciju, a povod za to su bile nove stolice! (FOTO) (VIDEO)

Vraćaju se Živković i Ilić

Drulović na terenu držao konferenciju, a povod za to su bile nove stolice! (FOTO) (VIDEO)

Nove stolice postavljene su na klupama za rezervne igrače u Humskoj, pa se zato novinarima Drulović obratio upravo kraj terena
Objavljeno:

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je da je njegovoj ekipi prijala reprezentativna pauza i da će se crno-beli truditi da do kraja jesenjeg dela šampionata smanje bodovni zaostatak za Crvenom zvezdom. Zvezda gostuje u gradu u kome nije pobedila 14 godina! Da li će Novi Pazar sada preokrenuti Partizanovu sezonu? - Pauza u prvenstvu došla je u pravom trenutku za nas posle serije loših rezultata i mnogo povređenih igrača. Čeka nas značajna utakmica protiv Novog Pazara, posle dužeg vremena igraćemo pred našom publikom i želimo da pobedimo - rekao je Drulović novinarima na stadionu Partizana.

Drulović je naveo da se Andrija Živković oporavio od povrede i da će biti spreman za utakmicu, ali da će Darko Brašanac i Alen Stevanović početi da treniraju tek od naredne nedelje. Kapiten Saša Ilić će verovatno početi utakmicu, a Drulović je dodao da će i petak odlučiti da li će na golu biti Živko Živković ili Filip Kljajić. Trener srpskog šampiona rekao je da se Oumaru Abubakar vratio iz reprezentacije i da će videti da li će kamerunski napadač biti spreman za Novi Pazar.
partizan.rs/Miroslav Todorović
Govoreći o Novom Pazaru, Drulović je rekao da veruje da će gosti pokušati da iznenade Partizan. - To je ekipa koja će učiniti sve da nas iznenadi i odigra dobro. Znamo iz kojih situacija mogu da nam prete, imaju jak prekid i opasni su iz kontranapada. Mi ćemo pokušati da budemo ofanzivni i kreativni, da preuzmemo inicijativu od početka i da prvi postignemo gol, što nam do sada nije polazilo za rukom. Ako budemo pravi pobeda ne bi trebalo da dođe u pitanje.
Partizan je peti na tabeli i ima 21 bod manje od prvoplasirane Crvene zvezde. - U fudbalu je sve moguće, trudićemo se da do zimske pauze smanjimo razliku i nadam se da ćemo u tome uspeti. Pre svega moramo da mislimo o nama ali i da čekamo kiks rivala - rekao je Drulović. Konferencija za novinare održana je na terenu fudbalskog kluba Partizan, gde su predstavljene nove Sparko stolice, postavljene na klupama za rezervne igrače.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.