Nećemo kiksnuti do kraja?! Te izjave više govore o igračima Partizana! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Poruka igrača zvezde

Nećemo kiksnuti do kraja?! Te izjave više govore o igračima Partizana! (FOTO)

Marko Petković se osvrnuo na priče protivničkih fudbalera kako ne očekuju da Zvezda izgubi još negde bodove do kraja plej-ofa
Objavljeno: 16:16h

Fudbaler Crvene zvezde Marko Petković rekao je da ekipa ne sme da klone duhom posle poraza u Večitom derbiju od Partizana, kao i da ne želi da se osvrće na izjave iz suparničkog tabora.

ŠTA SMO NAUČILI NA 154. VEČITOM DERBIJU? Jedna stvar ne sme nikako da se ponovi! (FOTO) (VIDEO)

- Nije lako, teško je, jer nije onako kako smo mi isplanirali, ali to je fudbal. Razočarani smo, a posebno jer je to poraz u derbiju. Moramo da dignemo glavu što pre, ima još dosta bitnih utakmica. Pričali smo i pre ove utakmice da su u plej-ofu sve utakmice teške i da je svaka utakmcia derbi, kao što je sledeća utakmica protiv Napretka u Kruševcu. Moramo da uzdignemo glavu i da nastavimo da pobeđujemo - rekao je Petković novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

MUK NA PRES KONFERENCIJI POSLE DERBIJA! Navijač upao u medija centar, Grof i Nikolić zanemeli! (VIDEO)

foto: Dado Đilas

Crno-beli do prednosti su stigli sredinom prvog dela igre, da bi Zvezda do izjednačenja stigla na početku drugog, a potom i preuzela inicijativu, ali je Partizan nalete crveno-belih prekinuo drugim golom u 68. minutu. Petković je kazao da je drugi gol večitog rivala "skresao krila" njegovom timu.

Igrač Partizana odmah posle derbija prebačen na VMA! (FOTO)

- Nije to ništa novo u fudbalu. Izuzetno dobro smo ušli u drugo poluvreme i nismo iskoristili prilike koje smo imali pre njihovog drugog gol. Baš u periodu naše dominacije i kontrole mi primamo gol iz prekida koji nas je izbacio iz ritma. Trebalo je bolje da odregujemo, ali nismo - rekao je Petković.

RUPA JE ZATRPANA: Brutalne prozivke igrača Partizana posle pobede u derbiju! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.