STANOJEVIĆ PRED OTKAZOM: Sledi li povratak u Partizan?
Foto: Serhat Cetinkaya / AFP / Profimedia

dELUJE DA JE BLIZU

STANOJEVIĆ PRED OTKAZOM: Sledi li povratak u Partizan?

Serija loših rezultata mogla bi da košta posla bivšeg stratega Partizana

Objavljeno:

Turski mediji spekulišu o mogućem otkazu srpskog trenera Aleksandra Stanojevića u Konjasporu. Nakon osam odigranih kola u turskoj Superligi, Konja ima samo dve pobede, tri remija i tri poraza.

Sa ukupno devet osvojenih bodova, tim se trenutno nalazi na 14. mestu na tabeli, jedva iznad zone ispadanja. Ključni problem leži u tri poraza u poslednja četiri meča, uključujući nedavni poraz od Hatayspora rezultatom 3:1.

Pitanje o tome da li će Stanojević podneti ostavku postavili su novinari, ali situacija ostaje neizvesna u vezi sa budućnošću srpskog trenera u Konjasporu.

"Pre svega, ne znam zašto ne bih nastavio. Evo, igrali smo bolje u odnosu na prošlu utakmicu. Zapravo, mogu da kažem da ćemo se posle dvonedeljne prvenstvene pauze vratiti mnogo bolji", rekao je Stanojević i dodao:

"Ja nisam čovek koji odustaje. Nikada to nisam bio. Ne znam zašto bih odustao i otišao posle današnjeg poraza'', istakao je Stanojević.

Pojedini mediji izveštavaju da uprava Konjaspora planira da uruči otkaz Aleksandru Stanojeviću tokom reprezentativne pauze.

Stanojević je potpisao ugovor sa Konjasporom u januaru ove godine na period od godinu i po dana. Situacija ostaje neizvesna i treba sačekati zvaničnu potvrdu ili saopštenje od strane kluba kako bi se saznalo više o budućnosti trenera.

Bonus video:

00:20

SPEKTAKL U HUMSKOJ: Partizan protiv Sabaha juri 2 gola zaostatka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.