TRENER HAPOELA (34) UBIJEN U EGIPTU: Bio omiljen među decom i kolegama!
Pokojni Alon Šamli (1989-2023), Foto: Facebook/Nisim Noam Eliyahu

TRAGEDIJA

TRENER HAPOELA (34) UBIJEN U EGIPTU: Bio omiljen među decom i kolegama!

Edukator, pravi sportista, skroman, imao je puno strasti za fudbal - navedeno je u saopštenju kluba

Objavljeno: 08:53h

U pucnjavi egipatskog policajca na izraelske turiste među žrtvama se našao i jedan sportski radnik - mladi izraelski fudbalski trener Alon Šamli (34).

Vest o njegovoj smrti objavio je Hapoel Tel Aviv, klub u čijoj omladinskoj školi je radio.

- Jedan od trenera omladinske škole, Alon Šemali, ubijen je u terorističkom napadu u Egiptu. Alon je živeo u Bat Jamu, bio je nastavnik fizičkog vaspitanja u školi "Rišonim". U Omladinsku školu Hapoela došao je pre godinu i po dana, kada je prošle sezone radio kao glavni trener trećeg tima, a ove sezone radio ja kao pomoćni prvog tima. Edukator, pravi sportista, skroman, imao je puno strasti za fudbal. Imao je sjajan stav prema deci, voleli su ga i fudbaleri i kolege. Hapoel Tel Aviv šalje saučešće Alonovoj supruzi i porodici - navedeno je u saopštenju kluba.

Podsetimo, u jeku novih palestinsko-izraelskih sukoba, jedan egipatski policajac je pucao iz svog oružja i ubio izraelske turiste koji su bili na izletu u Aleksandriji. Prema navodima medija pucao je na autobus, a izraelsko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da ispituje te navode.

Bonus video:

01:15

POČASNI KONZUL SRBIJE UŽIVO IZ IZRAELA: Treba biti oprezan i pratiti situaciju iz sata u sat! Evo ko su naši NAJUGROŽENIJI građani

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.