PREOKRET JUNAJTEDA KAKAV SE NE PAMTI: Igrač ušao u 87. minutu i postigao dva gola! (VIDEO)
Foto: Peter Powell

PREMIJER LIGA

PREOKRET JUNAJTEDA KAKAV SE NE PAMTI: Igrač ušao u 87. minutu i postigao dva gola! (VIDEO)

Sjajan meč na Old Trafordu

Objavljeno:

Sezona za fudbalere Mančester junajteda je počela kao noćna mora, ali su uspeli da ostvare pobedu nad Brentfordom na svom terenu rezultatom 2:1!

Junajted je slavio zahvaljujući neverovatnom performansu škotskog reprezentativca Skota Mektominija, koji je ušao u igru u 87. minutu i postigao dva gola u 94. i 98. minutu, čime je doneo preokret.

Početno su gosti poveli zahvaljujući golu Matijasa Jensena u 26. minutu, nakon još jedne razočaravajuće reakcije Onane. Očito je da je veoma često izneveravao klub, pa je čudo što i dalje ostaje na golu.

Takođe, treba napomenuti da je gol Mektominija u 90. minutu poništen zbog ofsajda na početku akcije. Međutim, sve ukazuje na to da je domaćin i dalje u lošoj formi i da se nešto ozbiljno ne poklapa. Vredno je spomenuti da bi, da su izgubili, to bio njihov treći uzastopni poraz na Old Trafordu, što se nikada ranije nije dogodilo u istoriji Premijer lige.

S druge strane, Čelsi je takođe imao teške trenutke, jer su gubili sve do 42. minuta kada je Odobert postigao gol u 15. minutu. Ipak, uspeli su da izjednače autogolom Dahila. Palmer je preokrenuo rezultat u 49. minutu, a Sterling je povisio na 3:1 u 65. minutu. Konačan rezultat 4:1 postavio je Džekson u 75. minutu.

Čelsi sada ima 11 bodova, dok je Mančester junajted skočio na 12. bodova.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.