DELIJE NASTAVLJAJU DA POKAZUJU PATRIOTIZAM: Navijači večeras prikupljaju novac za porodice uhapšenih na Kosovu!
Foto: Starsport©

sjajan gest

DELIJE NASTAVLJAJU DA POKAZUJU PATRIOTIZAM: Navijači večeras prikupljaju novac za porodice uhapšenih na Kosovu!

Podrška jednih za druge u najtežim trenutcima

Objavljeno: 19:07h

Nedavni događaji na Kosovu i Metohiji doveli su do zajedničkog angažmana navijačkih grupa širom Srbije. Ispred Hrama Svetog Save, oni su se okupili kako bi odali počast sunarodnicima koji su stradali, a kasnije su takođe pružili finansijsku pomoć.

Nakon što su prikupili sredstva za porodice onih koji su izgubili život, navijači grupa "Delije" i "Grobari" su udružili snage sa fudbalskim i košarkaškim klubom Crvena zvezda. Sada su odlučili da pruže podršku porodicama Srba koji su uhapšeni u Banjskoj.

Na nadolazećoj utakmici protiv Jang Bojsa, navijači Crvene zvezde će organizovati prikupljanje novčanih priloga, omogućavajući svakom dobrovoljcu da pruži pomoć svojim sugrađanima u nevolji.

- Danas će se na tribinama Marakana sakupljati pomoć za porodice braće koji su uhapšeni u herojskoj akciji u Banjskoj! Neka svako od nas odvoji koliko može za one koji su dali svoju slobodu za slobodu svih svojih sunarodnika dole, ali i svih nas ovde! Jedan čovek je radio kao konobar, drugi je radio na pumpi, ostavili su žene i po dvoje male dece. Sram nas bilo sve ako dopustimo da živimo normalnim životima, a oni su svoje upropastili za ono u šta svi mi verujemo. Čisto da imamo svi u vidu, nije dovoljno samo da damo neki dinar, nego i da objasnimo ljudima okolo za šta se skuplja. Dajte da osvetlamo obraz Marakane večeras - navodi se u saopštenju Zvezdinih navijača.

Podsetimo, meč 2. kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Jang Bojsa na programu je večeras od 21 čas.

Bonus video:

01:06

Delije razvile transparent

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.