PIKSI NIJE SKIDAO OSMEH SA LICA: Nezaboravan vikend za selektora Srbije u Atini!
Dragan Stojković Piksi, Foto: FSS

nije moglo bolje

PIKSI NIJE SKIDAO OSMEH SA LICA: Nezaboravan vikend za selektora Srbije u Atini!

Grčki derbi opravdao očekivanja

Objavljeno: 10:01h

Bliži se okupljanje A tima Srbije pred oktobarski ciklus kvalifikacija, konačan spisak selektor Dragan Stojković Piksi saopštava u petak, a posle vikenda u Atini sigurno da ima razloga da bude zadovoljan formom naših reprezentativaca koje je gledao na stadionu "Apostolos Nikolaidis".

Selektor Srbije posmatrao je derbi minulog kola grčkog prvenstva Panatinaikos - PAOK, koji je završen nerešenim ishodom (2:2) i to golom domaćih u poslednjim momentima meča.

Asistent za gol i bod Panatinaikosa bio je Filip Mladenović. Sve do tog trenutka PAOK je bio blizu velikog slavlja zahvaljujući sjajnom golom Andrije Živkovića.

Mladenović, Piksi, Đuričić i Živković
Mladenović, Piksi, Đuričić i Živkovićfoto: FSS

Reprezentativac Srbije u dresu solunskog kluba učestvovao je i kod prvog gola gostiju, pošto je posle njegovog centaršuta PAOK došao do vođstva. U prvih 70 minuta utakmice, koliko je proveo na terenu, odličnu partiju u dresu Panatinaikosa pružio je i Filip Đuričić.

Sve u svemu mnogo razloga za dobro raspoloženje stratega Orlova, koji je u Atini imao planiran susret i sa igračem AEK-a Mijatom Gaćinovićem, ali je reprezentaivac Srbije bio sprečen zbog svojih obaveza i puta sa ekipom na Krit.

Dragan Stojković Piksi, FK PAOK, Fudbalska reprezentacija Srbije
foto: FSS

Pre povratka u Beograd naš selektor je razmenio utiske o utakmici i aktuelnim temama sa trenerom Panatinaikosa Ivanom Jovanovićem, koji je poželeo Srbiji plasman na Evropsko prvenstvo i uspeh u predstojeća dva meča u oktobru.

Naša reprezentacija gostuje Mađarskoj 14. oktobra, tri dana kasnije na programu je meč protiv Crne Gore u Beogradu. Okupljanje i početak priprema je za sedam dana u SC FSS u Staroj Pazovi.

Bonus video:

00:38

PIKSI NEMA ČEGA DA SE STIDI, OVO NIJE NEUSPEH! Petar Pauča obrazložio probleme, IMA EKSKLUZIVNU INFORMACIJU KOJA SVE GOVORI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.