KAKO SU "SVECI" POSTALI BLEDA SENKA: Najgori start u modernoj istoriji!
Foto: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

problemi u raju

KAKO SU "SVECI" POSTALI BLEDA SENKA: Najgori start u modernoj istoriji!

Odlazak zvezda se odrazio na rezultate Parižana

Objavljeno:

Pari Sen Žermen, suočava se s teškim trenucima u aktuelnoj sezoni, postavši hit tema razgovora u svetu fudbala. Klub koji je od dolaska katarskih vlasnika 2011. godine dominirao francuskom Ligue 1, sada beleži najgori start sezone u tom periodu.

U subotu su "Sveci" razočarali svoje navijače na gostovanju kod pretposlednjeg tima na tabeli, Klermona, postigavši samo nulu (0:0). Iako su imali igrača poput Kilijana Mbapea u timu, Parižani nisu uspeli da pronađu put do mreže protivnika.

Ekipa pod vođstvom trenera Luisa Enrikea sakupila je samo 12 bodova iz sedam ligaških utakmica, što je najmanje od sezone 2010/11. Trenutno se nalaze na trećem mestu na tabeli, sa zaostatkom od dva boda za liderom Monakom i jednim za drugoplasiranim Brestom.

Ova kriza predstavlja veliki izazov za klub koji je od dolaska katarskih vlasnika osvojio devet titula u Ligue 1. Jedine ekipe koje su uspele da prekinu njihovu dominaciju bile su Monako 2017. godine i Lil 2021. godine.

Pitanje koje se postavlja jeste kako će PSŽ reagovati na ovu krizu i da li će uspeti da se vrati na vrh francuskog fudbala u ovoj sezoni. Navijači širom sveta pažljivo prate dalji tok događaja u klubu.

Bonus video:

00:35

Novak i srpski teniseri imaju veliku podršku u Valensiji

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.