ŠUROVAO SA BAJERNOM I POPIO OTKAZ! Problemi kod Zvezdinog protivnika u Ligi šampiona (FOTO)
Fudbaleri Lajpciga, Foto: EPA/Christopher Neundorf

PRED DERBI SA BAVARCIMA

ŠUROVAO SA BAJERNOM I POPIO OTKAZ! Problemi kod Zvezdinog protivnika u Ligi šampiona (FOTO)

Crveno-beli gostuju Lajpcigu 25. oktobra od 21 čas u trećem kolu Lige šampiona, a meč na Marakani je u isto vreme 7. novembra u narednoj rundi

Objavljeno: 21:49h

Lajpcig, jedan od rivala Crvene zvezde u G grupi Lige šampiona otpustio je sportskog direktora Maksa Eberla 24 sata pred derbi sa Bajernom kod kuće.

Razlog je obrazložen navodima da se nekadašnji desni bek nije u potpunosti identifikovao sa osvajačem Superkupa Nemačke.

Maks Eberl
Maks Eberlfoto: EPA/ULRICH HUFNAGEL

U čitavoj javnosti jasno je da je glavna stavka pregovori sa Bajernom iz Minhena oko preuzimanja pozicije Hasana Salihamidžića.

- Lajpcig istog trenutka otpušta Maksa Eberla. Nedostatak posvećenosti klubu nas je doveo do ovakve odluke. Ovo se dešava potpuno nezavisno od tima i sportskih rezultata. Sportski direktor Ruven Šreder preuzima sportski menadžment. Zahvaljujemo se Maksu na njegovom radu - stoji u obrazloženju Lajpciga.

Nemački mediji najavljuju da će Maks naredni posao imati na Alijanc areni jer se odavno zna da žudi za foteljom u redovima Bavaraca.

Uli Henes izuzetno ceni Eberla i njegove fudbalske sposobnosti vezane za tržište i jasno je da će doći do konačne saradnje.

Uli Henes (desno)
Uli Henes (desno)foto: EPA/Clemens Bilan

Crvena zvezda gostuje Lajpcigu 25. oktobra od 21 čas u trećem kolu Lige šampiona, a meč na Marakani je u isto vreme 7. novembra u narednoj rundi.

Bonus video:

01:38

Delije u transu posle gola Zvezde protiv Mančester Sitija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.