BOSANCI NE ŽELE SAVU MILOŠEVIĆA: Skoro su svi protiv njega!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

loše je počelo

BOSANCI NE ŽELE SAVU MILOŠEVIĆA: Skoro su svi protiv njega!

Nije najbolji početak za srpskog stručnjaka

Objavljeno: 16:39h

Izbor Savo Miloševića za poziciju selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine izazvao je kontroverzne reakcije u medijima u Sarajevu. Njegovo preuzimanje funkcije trebalo bi da se realizuje 13. oktobra na utakmici protiv Lihtenštajna.

Mediji u Sarajevu, natječući se u negativnim i neobičnim izveštajima o Miloševiću, jasno pokazuju da postoji izražena rezerva prema imenovanju Srbina za selektora u Federaciji BiH.

Na primer, portal Klix je preneo: Informacija o dolasku Sava Miloševića kao selektora naše reprezentacije izazvala je priličan broj negativnih komentara.

Reakcije su bile izuzetno oštre, pa je čak i sprovedena anketa među čitaocima portala, u kojoj su pitali da li je Savo Milošević (50) pravi izbor za selektora BiH.

Rezultati su bili za Miloševića veoma nepovoljni, budući da je čak 74 odsto ispitanika bilo protiv njegovog imenovanja na poziciju selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, dok je samo 17 procenata bilo za, a devet procenata ostalo neodlučno.

Savo Milošević
foto: Printscreen

Savo Milošević će preuzeti kormilo reprezentacije BiH od dosadašnjih selektora Meha Kodra i Faruka Hadžibegića, koji nisu ostvarili željene rezultate u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Za Bosnu i Hercegovinu, izgleda da će put do Nemačke 2024. godine voditi kroz baraž u Ligi nacija.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.