NEJMAR SE UMALO POTUKAO SA TRENEROM! Haos kod Sergeja i Mitrovića (FOTO)
Nejmar i Žorž Žezus, Foto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

PROBLEMI RAJU

NEJMAR SE UMALO POTUKAO SA TRENEROM! Haos kod Sergeja i Mitrovića (FOTO)

Konfliktu na treningu prethodila je javna osuda igre Brazilca od strane Portugalca

Objavljeno:

Kako piše španski Mundo Deportivo, Nejmar je ušao u ozbiljan sukob sa Žoržom Žezusom, trenerom Al Hilala i umalo je došlo do fizičkog sukoba.

Konfliktu na treningu prisustvovali su Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović koje je prethodila javna osuda igre Brazilca od strane Portugalca.

Nejmar
Nejmarfoto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iskusni stručnnjak imao je niz primedbi, a ofanzivac je burno reagovao posle remija protiv uzbekistanskog Navbahora u azijskoj Ligi šampiona.

Kako to obično biva u klubovima gde se priča o ogromnom novcu, staće se na stranu zvezde i Žorž Žezus mogao bi da bude smenjen.

Žorž Žezus
Žorž Žezusfoto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Nejmar se umalo potukao sa Žezusom nakon remija u azijskoj Ligi šampiona i odmah nakon toga zatražio je njegovu smenu od čelnika kluba. Brazilac se nije proslavio u tom meču, ispromašivao se i rizikovao crveni karton, pa je zbog toga u svlačionici došlo do rasprave. Trener Žezus mu je oštro zamerio, a prema izveštajima medija, umalo je došlo do fizičkog sukoba. Direktori Al Hilala sastali su se sa trenerom i upozorili ga da bi uskoro mogao da dobije otkaz ako ne popravi stanje u klubu - navodi Mundo Deportivo.

Da je situacija "kritična" pokazuje potez Portugalca da ne računa na Nejmara i Mičela za gostovanje Al Jabalainu u Kupu kralja (ponedeljak, 17 časova).

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.