"NEĆE TO DA KAŽU NI ONI!" Anćeloti govorio o susretu Sitija i Zvezde, spomenuo i Nadala (FOTO)
Karlo Anćeloti, Foto: EPA/Juanjo Martin

KONFERENCIJA ZA MEDIJE

"NEĆE TO DA KAŽU NI ONI!" Anćeloti govorio o susretu Sitija i Zvezde, spomenuo i Nadala (FOTO)

Spremni smo, kao i prethodne godine. Dobili smo nekoliko kvalitetnih pojačanja, rekao je trener Real Madrida

Objavljeno:

Karlo Anćeloti, trener Real Madrida govorio je o Mančester sitiju pred njihov meč protiv Crvene zvezde u prvom kolu G grupe Lige šampiona (21.00).

- Mančester siti je favorit, jer ima tim koji mu je omogućio da osvoji LŠ prošle godine. Taj tim jedva da se promenio. Međutim, LŠ u završnoj fazi uvek ima iznenađenja. Naše je da se takmičimo do kraja. Mogu da kažem da moramo da budemo u finalu, ali da nećemo imati veliki pritisak - izjavio je Anćeloti na konferenciji za medije u Madridu.

Istakao da je "kraljevski klub" spreman za novu sezonu Lige šampiona.

- Nikada ne mislimo da smo favoriti, neće to da kažu ni predstavnici Mančester sitija. Ja sam rekao da su oni favoriti pošto su aktuelni evropski šampioni. Spremni smo, kao i prethodne godine. Dobili smo nekoliko kvalitetnih pojačanja - istakao je Anćeloti.

Odgovorio je i na pitanje novinara da li bi mogao da zamisli da Rafael Nadal jednog dana postane predsednik Real Madrida.

- Florentino Perez je najbolji mogući predsednik Reala. Ponosam sam na Nadala. Sviđa mi se zato što navija za Real - zaključio je Anćeloti.

Bonus video:

00:21

PRONAŠLI SMO MESTO GDE ĆE SE OKUPITI DELIJE! Zagrevanje u pabovima iz 16. veka, pa moćni korteo ka stadionu - GOREĆE MANČESTER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.