NOVI PAZAR NE PLANIRA DA STANE: Nakon Ljajića stižu i dva fudbalera EVROPSKOG VELIKANA! Sledi li napad na Evropu?
Foto: Starsport©

bomba

NOVI PAZAR NE PLANIRA DA STANE: Nakon Ljajića stižu i dva fudbalera EVROPSKOG VELIKANA! Sledi li napad na Evropu?

Na početku leta niko nije očekivao ovakav scenario

Objavljeno:

Kada je počeo prelazni rok, malo ko je naslutio da će pored Zvezde najbolji posao u prelaznom roku odraditi klub iz Sandžaka. Ipak, pred sam kraj transfer pijace deluje da su Novopazarci najviše truda uložili u oformljavanje potpuno nove ekipe.

Nakon senzacionalnog dolaska Sejdube Sume helihopterom, do neočekivane bombe u vidu Adema Ljajića delovalo je da tim iz Sandžaka teško još nečim može da nas iznenadi, ali izgleda da smo se prevarili.

Naime, kako prenose turski mediji Pazarci su poslali zvanične ponude za dva mlada igrača Fenerbahčea. U pitanju su 20-godišnji egipatski štoper Omar Fajed i južnokorejski vezista Jo Jin Ho rođen 2003. godine. Fajed je posle dve godine u Al Mokavlunu u rodnom Egiptu prešao u Fener, a igra za U19 i U23 reprezentacije svoje zemlje. inače u tom klubu su ponilli Mohamed Salah i Mohamed Elneni.

Jo Jin Ho je visok 172 centimetra, a Fenerbahče ga je doveo 2022. godine. Od tada je igrao na pripremnim utakmicama, a u februaru 2023. godine je potpisao ugovor na tri i po godine. Za Južnu Koreju je do sada nastupao na U14, U16 i U17 nivou.

Novi Pazar je prošle sezone ušao u plejof Superlige Srbije, ali je završio takmičenje na šestom mstu, 12 bodova iza Vojvodine koja je poslednja osigurala plasman u evropska takmičenja.

Bonus video:

01:19

Doček Alekse Avramovića u Čačku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.