VELEOBRT: Ipak stiže na Marakanu!
Stadion Marakana, Foto: Starsport

potvrđeno

VELEOBRT: Ipak stiže na Marakanu!

Rival Crvene zvezde završio važan posao

Objavljeno: 07:22h

Fudbaler Mančester sitija Kajl Voker produžio je ugovor do 2026. godine.

Spekulisalo se da bi Voker ovog leta mogao da pređe u Bajern iz Minhena, pošto je na proleće izgubio mesto u prvom timu Sitija.

On je ušao u poslednju godinu ugovora sa Sitijem, ali je na kraju odlučio da produži ugovor sa šampionom Evrope i Premijer lige.

- Uzbuđen sam što sam potpisao novi ugovor. Moja budućnost je u Mančester sitiju i to je najbolja stvar za mene. Uživao sam u svakom trenutku u poslednjih šest godina u ovom fantastičnom klubu. Sezonu u kojoj smo osvojili triplu krunu neću nikada zaboraviti i spremni smo da pokušamo da osvojimo još trofeja - rekao je Voker, preneo je Skaj.

Kajl Voker i Vinsijus Žunior
Kajl Voker i Vinsijus Žuniorfoto: Nigel Keene/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Voker je karijeru počeo u Šefild junajtedu, za koji je odigrao dve utakmice, a zatim je 2009. potpisao za Totenhem. Igrao je na pozajmicama u Šefild junajtedu, Kvins Park Rendžersu i Aston Vili, a 2017. godine prešao je u Mančester siti, sa kojim je osvojio 15 trofeja.

- Moramo da težimo najvišem. Postavili smo lestvicu i svake godine gledamo kako da budemo bolji. Kako da postanemo bolji? Čini se da to radimo svake godine - naveo je 33-godišnji desni bek.

Podsetimo, Mančester siti se nalazi u grupi sa Crvenom zvezdom, a prvi meč se igra 19. semptembra, dok je revanš na Marakani zakazan za 13. decembar.

Bonus video:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.