VOJVODINA ODLIČNO ZARADILA: Novosađanima na račun leže CIFRA od koje boli glava!
Fudbaleri Vojvodine, Foto: Starsport©

LEPA PARA

VOJVODINA ODLIČNO ZARADILA: Novosađanima na račun leže CIFRA od koje boli glava!

Fudbaler koji je tokom karijere dvaput dobijao poziv selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija prelazi u ruski klub

Objavljeno: 21:25h

Prethodna dva dana vodila se velika saga oko budućnosti kapitena Vojvodine, ali se čini da je sada definitivno kraj – Nikola Čumić karijeru će ipak nastaviti u ruskom Rubinu iz Kazanja.

Prvobitnu informaciju o odlasku krilnog napadača Lala u Rusiju demantovao je predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić, koji je rekao da je ponuda ruskog premijerligaša jednoglasno odbijena. Ipak, kako saznaje Mocart Sport, Čumić bi trebalo već večeras da otputuje u Rusiju i ozvaniči transfer.

Staroj dami na ime obeštećenja trebalo bi da pripadne 1.500.000 evra, a Čumić će ugovor sa Rubinom potpisati na tri godine. Tamo će se pridružiti nekadašnjem članu Vojvodine, Igoru Vujačiću, koji je posle četiri godine boravka u Partizanu stigao u Kazanj, kao i Urošu Drezgiću iz Čukaričkog, koji je pred potpisom za isti klub.

Nikola Čumić
foto: Starsport©

Nikola Čumić stigao je na „Karađorđe“ pre godinu dana i brzo prirastao srcu navijačima Vojvodine. Na debiju je za pola sata igre s dva gola srušio Voždovac, a i u nastavku prvenstva nastavio sa fantastičnim partijama. Bio je najbolja karika tima, za šta je početkom nove sezone nagrađen kapitenskom trakom.

Zbog zapaženih partija u Voši, Čumić je dvaput dobijao poziv selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

U dresu Novosađana Čumić je u svim takmičenjima zabeležio 41 nastup i postigao 16 pogodaka, a sa Lalama je imao još dve godine ugovora.

BONUS VIDEO:

00:21

Piksi otkrio trofej Svetskog kupa

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.