BOGDANOVIĆ NAHVALIO POJAČANJE ZVEZDE: Dobili su pravog igrača, NEMA TETOVAŽU, više verujem u njega nego u Ndiajea!
Rade Bogdanović, Foto: Printscreen/RTS 1

ljubitelj lika i dela

BOGDANOVIĆ NAHVALIO POJAČANJE ZVEZDE: Dobili su pravog igrača, NEMA TETOVAŽU, više verujem u njega nego u Ndiajea!

Osvrnuo se Rade Bogdanović i na Zvezdinu grupu u Ligi šampiona

Objavljeno:

Bivši fudbalski reprezentativac SR Jugoslavije a sada stručni konsultant RTS-a, Rade Bogdanović, vrlo pohvalno je govorio o najskupljem pojačanju Crvene zvezde.

In-beom Hvang je krajem prelaznog roka stigao u redove šampiona Srbije za 5.500.000 evra i od njega se već mnogo očekuje.

- Dobila je Zvezda pravog igrača kada je Hvang u pitanju. Njemu samo treba igračka praksa, ne znam što nije igrao i kakav je sukob sa bivšim klubom igrao. Igrač koji će se najbrže prilagoditi, već je živeo u Evropi. Ja da sam na mestu Zvezde i Partizana, čačkao bih to tržište. Vredni su, radni, disciplinovani i nemaju tetovažu. Više verujem u njega, nego u ovog centarfora Ndiajea - istakao je Bogdanović kad je nedavno gostovao u emisiji "Miljanov korner".

Osvrnuo se pritom i na Zvezdinu grupu u Ligi šampiona.

- Mislim da će nama najteže da bude sa Lajpcigom. Igraju 90 minuta fudbal, ne možeš da dišeš. Smrve te, satru te, promene pravca, ozbiljni igrači, a nemačka ekipa. Siti, evropski prvak, najbogatiji kluib na planeti. Preozbiljan trener, preozbiljni igrači. Šta tu može da se izgubi? Ništa! Može samo da se nauči. Iskreno je Barak rekao, može samo da se nauči.

- Protiv Jang Bojsa svi razmišljaju da ćemo lako. Trener im je Rafael Viki, igrao sam s njim u Nemačkoj. Defanzivno orijentisan, prima jako malo golova, ide na nulu i jaku kontru. Mislim da će to biti najzanimljivija utakmica Zvezde u ovoj grupi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.