ZVEZDA TRAŽI REŠENJE ZA FUDBALERA: Kada je dobijao šansu nije pokazao ono pravo!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

MUKE

ZVEZDA TRAŽI REŠENJE ZA FUDBALERA: Kada je dobijao šansu nije pokazao ono pravo!

Duga pauza izazvana sporom sa moldavskim klubom ostavila je traga

Objavljeno: 20:45h

Dve godine je Crvena zvezda jurila Edmunda Ada, imali su na Marakani velika očekivanja od nekadašnjeg člana Šerifa i standardnog reprezentativca Gane. Međutim, duga pauza, izazvana sporom sa moldavskim klubom, ostavila je traga na formi i kompletnom utisku kada je reč o mladom zadnjem veznom.

Kada je dobijao šansu kod Baraka Bahara, u pripremnim mečevima, nije to bilo to. Na kraju Edmund Ado nije dobio ni minut u dosadašnjim mečevima Superlige Srbije, a nije ni prijavljen za takmičenje u Ligi šampiona.

Imao je ideju Novi Pazar da angažuje momka rođenog 2000. godine u Akri, posebno posle odlaska Adešine u Belgiju. Čak se ni Crvena zvezda nije protivila takvoj opciji, ali je Edmund Ado odbio mogućnost da se preseli u Rašku.

FK Crvena zvezda, Edmund Ado
foto: FK Crvena zvezda

Dok trenutno ispunjava obaveze u reprezentaciji Gane, Edmund Ado razmišlja šta mu je najbolji potez za dalju karijeru. Jasno je da je Afrikanac zadovoljan četvorogodišnjim ugovorom sa crveno-belima, ali nova polusezona bez minuta mogla bi da ga ugasi.

Kao potencijlna destinacija za Edmunda Ada sada će pominje Spartak. Igrač nije dao pristanak, ali u Subotici ima prijatelje. On je stigao u srpski fudbal zimus kada je na opšte iznenađenje potpiso ugovor sa Golubovima.

Tada se isto pominjalo da će ovog leta u Crvenu zvezdu. Na kraju ga je srpski šampion doveo za 400.000 evra. Ali moraće još da ga čeka.

BONUS VIDEO:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.