TADIĆ O JUBILARNOM 100. NASTUPU: "Ne znači mi ništa!" PIKSI: "Da nam plati koliko ga trpimo!"
Dragan Stojković Piksi i Dušan Tadić, Foto: Starsport©

selektor u elementu

TADIĆ O JUBILARNOM 100. NASTUPU: "Ne znači mi ništa!" PIKSI: "Da nam plati koliko ga trpimo!"

Nije mi bitno koliko nastupa imaš, već šta si ostavio iza sebe - kaže kapiten Srbije

Objavljeno:

Dragan Stojković Piksi i Dušan Tadić održali su konferenciju za medije uoči utakmice Srbije i Mađarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Duel počinje u četvrtak u 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" a tri dana kasnije "Orlovi" gostuju Litvaniji što će biti jubilarni 100. meč u nacionalnom dresu za kapitena Tadića.

- Iskreno, ne znači mi ništa. Lepo je kad imaš određen broj nastupa, ali u prošlosti što se dešavalo sa tim nastupima ostao mi je gorak ukus u ustima. Nije mi bitno koliko nastupa imaš, već šta si ostavio iza sebe. Koliko si Evropskih i Svetskih prvenstava igrao, dao i namestio golova... Ima igrača koji su odigrali 80 utakmica pa nisu nigde igrali, a imate i ljude poput Slaviše Jokanovića koji ima mislim 50 nastupa i igrao je i Evropsko i Svetsko. To je najbitnije - smatra fudbaler Fenerbahčea.

Nadovezao se Piksi.

- Dušan Tadić ne treba da se bavi tim brojevima. Tu su drugi koji su zaduženi da vode statistiku. Ono što je bitno jeste da sa punim žarom ulazi u svaku utakmicu. Definitivno, jedna statistika koja njemu i njegovoj porodici može da imponuje. Potpuno jasno da je to pokazatelj njegovog kvaliteta. Trpeti nekoga 100. puta u dresu nije lako, to mora da se zasluži. Mi smo dobijali uramljene dresove, nema potrebe da Tadić otvara bankovni račun samo za to ili da dobije veliki ček. Pre bi trebalo on nama da plati, nego mi njemu. Toliko dugo ga trpimo - rekao je selektor Srbije.

Bonus video:

00:45

Šta su poručili selektor Dragan Stojković Piksi i kapiten Orlova Dušan Tadić uoči današnje utakmice

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.