Nestvaran potez navijača Borusije Dortmund posle odlaganja meča sa Monakom! (FOTO)
Foto: Profimedia

SVAKA ČAST

Nestvaran potez navijača Borusije Dortmund posle odlaganja meča sa Monakom! (FOTO)

S obzirom da je meč odložen za sutra, mnogi Monakovi navijači koji su rezervisali prenoćište samo za večeras ili su planirali posle meča odmah da krenu kući, našli su se u problemu
Objavljeno:

Dortmund se našao u epicentru ludila kada je eksplozivnim napravama napadanut autobus sa igračima Borusije.

Na svu sreću, ceo napad je prošao bez žrtava, a nemački klub je morao da pozabavi stvarima koje nemaju veze sa fudbalom.

Istina o napadu u Dortmundu! Došlo je do 3 ekplozije, velika sreća je da nema veće tragedije, a ovako izgleda autobus posle svega! (FOTO) (VIDEO)

Kada se situacija smirila i kada je doneta odluka o odlaganju utakmice, klub sa Vestfalena je pokazao koliko su mu bitni navijači. Gostujuće pristalice su ostale na stadionu iz bezbednosnih razloga, a Borusija je ekspresno reagovala i pozabavila se gostima.

S obzirom da je meč odložen za sutra, mnogi Monakovi navijači koji su rezervisali prenoćište samo za večeras ili su planirali posle meča odmah da krenu kući, našli su se u problemu.

Međutim, Borusija je pokazala veličinu i domaćinsku politiku. Pokrenuta je akcija na Tviteru sa porukom “krevet za gostujuće navijače” gde su

Monakove pristalice mogle da se prijave za prenoćište koje su mnoge pristalice Dortmunda odmah ponudile besplatno.

Veliki klub, pravi navijači…

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.