VLAHOVIĆEV PROMAŠEN PENAL NIJE SKUPO KOŠTAO: Juventus stigao do pobede! (FOTO)
Dušan Vlahović, Foto: Claudio Giovannini / Zuma Press / Profimedia

Serija a, 3. kolo

VLAHOVIĆEV PROMAŠEN PENAL NIJE SKUPO KOŠTAO: Juventus stigao do pobede! (FOTO)

Leće je savladao Salernitanu zahvaljujući goli koji je postigao Nikola Krstović

Objavljeno: 23:16h

Pobede u 3. kolu Serije A zabeležile su ekipe Juventusa i Lećea. Torinski crno-beli su pobedili Empoli sa 2:0, a Dušan Vlahović nije uspeo da se upiše u strelce, pošto je njegov udarac sa bele tačke zaustavio Etrit Beriša.

Sa druge strane, Leće je slavio protiv Salernitane minimalnim rezultatom, dok je jedini gol na meču postigao nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Nikola Krstović.

Juventus je bez većih problema savladao Empoli. Do vođstva su došli u 15. minutu pogotkom Danila. Do kraja poluvremena imali su šansu da udvostruče prednost ali u tome nisu uspeli. Naime, u 39. minutu dosuđen je penal za Juve, a odgovornost je preuzeo Dušan Vlahović. Šutirao je srpski fudbaler u desnu stranu gola, ali je Etrit Beriša bio na visini zadatka i zaustavio udarac.

Konačan rezultat postavio je Federiko Kjeza u 82. minutu.

Vredne bodove osvojila je i ekipa Lećea zahvaljujući Nikoli Krstoviću. Nekadašnji Zvezdin fudbaler je pogodio u 6. minutu, da bi konačan rezultat postavio Strefeca u dubokoj sudijskoj nadoknadi i to iz penala.

Tim sa juga Italije fantastično je započeo sezonu, pa se posle 3. kola nalaze na viskokom četvrtom mestu sa sedam bodova.

BONUS VIDEO:

00:31

Dušan Vlahović zablistao na prvom meču za Juventus

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.