CRVENA ZVEZDA RAZBIJA KASU: Šampion Srbije KOMPLETIRA tim za Ligu šampiona, stiže Marokanac!
Benžaman Bušuari, Foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

veliko pojačanje

CRVENA ZVEZDA RAZBIJA KASU: Šampion Srbije KOMPLETIRA tim za Ligu šampiona, stiže Marokanac!

Crveno-beli ne odustaju, spremni da pojačaju ponudu

Objavljeno: 21:12h

Crvena zvezda užurbano radi na dovođenju pojčanja za Ligu šampiona, pošto je rok za registraciju fudbalera ponedeljak u ponoć.

Prvo je sve dogovoreno sa štoperom Naserom Đigom (21) iz Bazela, potom je postignut dogovor i sa napadačem Šerifom Ndiajeom (27) iz Adane, a sada je Barak Bahar pronašao i "poslednju kariku".

Crveno-beli su dugo tražili idealnog vezistu, a kako piše "Mondo" prvi pik Crvene zvezde za ovo mesto je Benžaman Bušuari (21) iz Sent Etjena.

Kako navodi spomenuti izvor Crvena zvezda je prvu ponudu poslala u finišu prelaznog roka u Francuskoj (1. septembar) i za početak je odbijena, međutim šampion Srbije je spremio unosniju ponudu i nada se da će zadovoljiti apetite francuskog kluba.

Stadion Marakana
Stadion Marakanafoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Adut u njegovom dovođenju svakako može biti Žan-Filip Kraso, pošto su prošlu sezonu igrali zajedno i bili su u najboljem timu sezone Lige 2, pa bi ubeđivanje napadača moglo da "pogura" Marokanca ka Beogradu gde će igrati Ligu šampiona.

Nezvanično, Sent Etjen traži više od četiri miliona evra za svog talentovanog fudbalera, ali ako crveno-beli žele da osiguraju proleće u Evropi, moraće da se odluče za ovu investiciju.

Bonus video:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.