NOVI PROBLEM ZA NAJSKUPLJEG SRPSKOG GOLMANA: Petrović će morati da sačeka na debi!
Đorđe Petrović, Foto: Anthony Nesmith / Zuma Press / Profimedia

otkud sad ovo?

NOVI PROBLEM ZA NAJSKUPLJEG SRPSKOG GOLMANA: Petrović će morati da sačeka na debi!

Trener Čelsija se oglasio o statusu Petrovića

Objavljeno: 22:26h

Srpski golman Đorđe Petrović je ostvario transfer karijere i potpisao za londonski Čelsi, ali će morati još da sačeka na debi.

Prvo je imao probleme sa vizom, pa je transfer odložen, a sada je trener "plavaca" Maurisio Poketino otkrio da se pojavio novi problem.

Poketino je rekao da Petrović još uvek nije dobio potvrdu da debituje za Čelsi, iako se spekulisalo da bi mogao da svoj prvu utakmicu upiše na utakmici Liga Kupa protiv Vimbldona.

- Protiv Vimbldona će braniti Sančez, još uvek nismo dobili potvrdu da li je Petrović dostupan ili ne. Još uvek ne znam da li možemo da računamo na njega u sredu i zato smo se pripremali za utakmicu sa Robertom na golu - rekao je Poketino.

Maurisio Poketino
Maurisio Poketinofoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Mislim da mu treba više vremena da shvati način na koji želimo da igramo, koncept sa Tonijem (Himinezom, pomoćnim trenerom) i Hilariom (trenerom golmana). Petrović dobro radi, ali ne želimo da žurimo. Ne znamo ni da li će biti na klupi, jer dozvole još uvek nema - zaključio je Argentinac.

Podsetimo, Petrović je naskuplji srpski golman u istoriji, a u engleski klub stiže iz MLS lige gde je otišao iz Čukaričkog.

Bonus video:

02:42

POBEDA SAUDIJSKE ARABIJE OČEKIVANA? Trener: Ulažu mnogo u fudbal, imaju ratnički mentalitet, a uslovi za trenine su im SVEMIRSKI!

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.