Voša ponovo bez pobede, Čukarički je maltene ostao bez plej-ofa!
Foto: Fonet

superliga 29. kolo

Voša ponovo bez pobede, Čukarički je maltene ostao bez plej-ofa!

Ovim kiksom Čukarički je šanse da se nađe u plej-ofu i bori za Evropu sveo na minimum, jer je ostao na dva boda od Javora, koji je na osmoj poziciji
Objavljeno:

Fudbaleri Čukaričkog remizirali su sa Mladošću 1:1 u pretposlednjem kolu regularnog dela sezone Superlige Srbije.

Tim Nenada Lalatovića je golom Ognjena Ožegovića iz penala u 60. minutu izbegao poraz na Banovom Brdu.

Ovim kiksom Čukarički je šanse da se nađe u plej-ofu i bori za Evropu sveo na minimum, jer je ostao na dva boda od Javora, koji je na osmoj poziciji.

Lalatovićev tim nije uspeo da iskoriti poraz Ivanjičana od Voždovca na svom terenu, pred poslednje kolo regularnog dela sezone koje je na programu u četvrtak. Bez pobede u nedelju je ostala i Vojvodina, koja je remizirala takođe sa 1:1 protiv Radničkog iz Niša. Minimalne trijumfe slavili su Bačka, Voždovac i Napredak. Bačka je savladala Novi Pazar pogotkom Apije 39. minutu, Dražić je pogodio već u desetom za trijumf Voždovca u Ivanjici, dok je Kasalica minut pre kraja obradovao Kruševljane u Čačku. Čukarički u poslednjem kolu gostuje na Voždovcu, dok Javor ide u Niš. U igri za plej-of je i Spartak, koji ima bod više o Brđana, pred duel gostovanje u Lučanima. Superliga, 29. kolo:

Subota:

Partizan – Radnik 2:1

Nedelja:

Vojvodina – Radnički Niš 1:1 Bačka – Novi Pazar 1:0 Čukarički – Mladost 1:1 Javor – Voždovac 0:1 Rad – Crvena zvezda 0:4 Borac – Napredak 0:1 Spartak – Metalac 0:0 Poslednje kolo:

Napredak – Bačka N. Pazar – Partizan Radnik – Vojvodina Radnički – Javor Voždovac – Čukarički Mladost – Spartak Metalac – Rad Zvezda – Borac

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.