BOMBA U HUMSKOJ: Partizan dobija BRUTALNO pojačanje, majstor fudbala stiže u Humsku 1!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

EKSPLOZIJA

BOMBA U HUMSKOJ: Partizan dobija BRUTALNO pojačanje, majstor fudbala stiže u Humsku 1!

Navijači Partizana mogu da budu zadovoljni

Objavljeno: 20:25h

Fudbaleri Partizana uskoro će dobiti veliko pojačanje.

Doskorašnji kapiten Ankaragučua Gajas Zahid (28) postaće novi igrač Parnog valjka, prenosi "Telegraf".

On igra na pozicij desetke i u Humskoj 1 deliće ulogu organizatora igre sa Bibarskom Nathom.

Norveški fudbaler pakistanskog porekla u Partizan stiže kao slobodan igrač i nema sumnje da će predstavljati ogromno pojačanje za tim Igora Duljaja.

Zahid će u Beograd stići u utorak uveče, a u sredu će obaviti lekarske preglede i sa beogradskim i srpskim velikanom potpisati trogodišnji ugovor.

On neće krenuti sa ekipom put Danske, a Zahid dolazi iz punog treninga pošto je sa jednim timom iz Osla prošao kompletne pripreme i sve vreme održavao formu.

U njegovo dovođenje bili su umešani sportski direktor Ivica Kralj, trener Igor Duljaj i generalni direktor Miloš Vazura. Zahid je zadovoljan onime što mu je predočeno i ideja je da bude jedan od lidera Partizana.

On pokriva pozicije ofanzivnog veziste, ali i "osmice".

Igrački asocira na značajno ubrzanu verziju Bibarsa Natha, jer poseduje sjajnu tehniku, kontrolu lopte. pregled igre, pas, udarac sa distance, inteligenciju i sposobnost da prepozna i najmanji prostor u odbrani rivala, ali i da se pojavi iz drugog plana...

Zahid je inače rođen i odrastao je u Norveškoj, čiji pasoš i poseduje, a u pomenutoj zemlji se u potpunosti i fudbalski školovao. Počeo je u Klemetsrudu i Valerengi, gde je poitpisao i prvi profesionalni ugovor.

Posle pet godina u Valeregni prešao je u redove APOEL-a gde je takođe bio jedan od nosilaca igre, osvojivši uz to i titulu prvaka Kipra u sezoni 2021/2022. U međuvremenu je polusezonu proveo i u grčkom Panatinaikosu, čijim redovima je takođe bio standardan prvotimac.

Pre dva leta Zahid se obreo u Turskoj, u Ankaragučuu sa kojim se u prvoj sezoni plasirao u najviši rang takmičenja, da bi proteklu godinu sa kapitenskom trakom na ruci odigrao 33 meča (četiri gola i pet asistencija).

Zahid je bio stalni član mlađih selekcija Norveške, a debitovao je i u A selekciji, za koju je odigrao dva meča. Njegovim i angažovanjem još nekolicine internacionalaca i domaćih igrača polako počinje nova era u Humskoj, smena generacija koja je posle četiri godine bez trofeja naprosto bila neminovna...

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.