Nisu Đurđević i Leo! Delije će se oduševiti: ON je najbolji igrač Superlige Srbije! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Jaka izjava

Nisu Đurđević i Leo! Delije će se oduševiti: ON je najbolji igrač Superlige Srbije! (VIDEO)

Zvezda će u nedelju gostovati Radu na Banjici u 29. kolu Super lige Srbije, a Božović je kazao da njegova ekipa mora da ide na pobedu
Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da se nada da će njegova ekipa u narednih mesec dana pokazati pun svoj kvalitet i dodao da se protiv Rada u predstojećoj utakmici Superlige Srbije nada pobedi.

Zvezda će sutra gostovati Radu na Banjici u 29. kolu Super lige Srbije, a Božović je kazao da njegova ekipa mora da ide na pobedu.

Reči trenera Detroita posle nove BOBINACIJE teraju nas da se zapitamo - DA LI JE ON NORMALAN? (VIDEO)

- Očekuje nas težak mesec i sigurno je da će se sve rešiti u njemu. Mislim da će Zvezda tek pokazati svoje pravo lice - rekao je Božović novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

- Očekuje nas teška utakmica, privodimo ovo prvenstvo polako kraju. Bilo bi mnogo dobro da ostvarimo dobar rezultat i da pobedimo, kako bi psihološki imali prednost pred plej-of. Moji igrači moraju da budu odmorniji u glavama, nego u nogama kako bi uspeli da pobede. Ne možemo da idemo na Banjicu da ćemo i mislimo da će lako da pobedimo. Uvek mora da postoji doza opreza s bilo kojim protivnikom - rekao je Božović.

foto: Filip Plavčić

Trener Zvezde kazao je da je Rad ekipa spoja "mladosti i iskustva" i da očekuje da će u sutrašnjoj utakmici biti rasterećena.

- Imaju dobar kvalitet i siguran sam da će igrati rasterećno i u tome vidim njihovu šansu. Mi smo ekipa koja mora da ide na pobedu i rezultat - rekao je Božović.

On je kazao da će na sutrašnjoj utakmici nastupiti isti tim kao protiv Mladosti u Kupu, kao i da ne može da računa na Džona Ruisa, Dušana Andjelkovića i Nemanju Supića.

GLEDATE IH SVAKI DAN, a mi smo bili na treningu ekipe zbog koje Zvezda i Partizan neće igrati Ligu šampiona!? (VIDEO)

- Ostali igrači su uglavnom živi i zdravi. Ruis je počeo da trenira, trčkara i nadam se da će biti spreman za 'večiti' derbi, dok je Andjelkovićev nastup neizvestan - kazao je trener šampiona Srbije.

Utakmica između Rada i Crvene zvezde igraće se sutra od 17.00 na stadionu na Banjici.

Upitan o čestim tekstovima o Geloru Kangi u medijima, Božović je kazao da je on "najbolji igrač u ligi" i da bi više trebalo da se piše u pozitivnom kontekstu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.