ZVEZDI PALE VELIKE PARE SA NEBA: Stiže novac od procenata za ZABORAVLJENOG NAPADAČA!
Nikola Krstović, ilustracija, Foto: Starsport©

stiže lova

ZVEZDI PALE VELIKE PARE SA NEBA: Stiže novac od procenata za ZABORAVLJENOG NAPADAČA!

Nova finansijska injekcija za Crvenu zvezdu. Čeka se samo ozvaničenje transfera Nikole Krstovića

Objavljeno:

Posle odlične sezone u dresu slovačke Dunajske Strede crnogorski napadač Nikola Krstović je na putu za Leče. Sklapaju se poslednje kockice transfera vrednog četiri miliona evra i promocije snažnog špica u redovima člana Serije A, piše "Mozzartsport".

Samo povremeno je Nikola Krstović na Marakani demonstrirao potencijal, nije uspeo da se izbori za minutažu, pa je prošlog leta prodat slovačkom DAC-u za 400.000 evra. Crveno-beli su zadržali i deset posto od narednog transfera, pa će dodatno profitirati u letnjem prelaznom roku.

Leče će za Nikolu Krstovića izdvojiti 4.000.000 evra, a prema slovu ranijeg dogovora crveno-belima sleduje deset procenata od profita. Kada se od ukupne sume od četiri miliona evra odbije obeštećenje koje je DAC platio Crvenoj zvezdi, dolazi se do cifre od 360.000 evra.

Nikola Krstović u dresu Crvene zvezde
Nikola Krstović u dresu Crvene zvezdefoto: Starsport©

Toliko će slovački klub uplatiti crveno-belima. Nije neka astronomske cifra, ali nije ni zanemarljiva uzimajući u obzir činjenicu da Zvezda planira aktivnosti u finišu prelaznog roka i dolazak još dvojice ili trojice igrača.

Mimo svih očekivanja Nikola Krstović je u slovačkom DAC-u odigrao fudbal života. Postigao je 26 golova u svim takmičenjima i značajno podigao tržišnu vrednost. Pominjalo se u jednom trenutku da je za njegove usluge zainteresovan Glazgov Rendžers, ali je na kraju Leče bio najuporniji.

Bonus video:

00:17

SJAJNA ATMOSFERA NA MARAKANI: Sve je spremno za SPEKTAKL, Delije napunile stadion!

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.