ODBRANIO PARTIZANOVU EVRO SEZONU: Pogledajte Jovanovićeve duplu penal bravuru! (VIDEO)
Aleksandar Jovanović slavi, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

junak crno-belih

ODBRANIO PARTIZANOVU EVRO SEZONU: Pogledajte Jovanovićeve duplu penal bravuru! (VIDEO)

VAR sudija je dojavio ono što se, doduše, videlo odmah

Objavljeno: 19:44h

Aleksandar Jovanović je junak pobede Partizana nad Sabahom, ne računajući samo meč u Humskoj već i prvi duel u Masaziru kada je spasao crno-bele težeg poraza.

Golman Partizana je uz niz važnih odbrana u Azerbejdžanu odbranio jedanaesterac tokom igre, a u Beogradu je sve kulminiralo u dramatičnoj penal seriji.

Nije uspeo da zaustavi nijedan od prva četiri udarca gostiju, ali precizni su bili i Jovanovićevi saigrači u svih pet redovnih serija pa je Partizan poveo 5:4. Ogroman pritisak je bio na Namiku Alasgarovu i on je poklekao.

Šutriao je mlako i nedovoljno u stranu, a Jovanović se bacio u levu stranu i odbranio mu penal za veliko slavlje fudbalera i navijača Partizana. Ali, nije potrajalo. Sudija je dojavio ono što se, doduše, videlo odmah - Jovanović je prerano sa obe noge iskoračio od gol-linije i penal je morao da se ponovi.

1 / 3 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Alasgarov je odlučio da promeni stranu i ovoga puta šutirao oštrije u Jovanovićev donji desni ugao, ali mu je čuvar mreže Partizana opet odbranio i otrčao da slavi sa saigračima plasman u plej-of Lige konferencija.

1 / 5 Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

Za ulazak u grupe trećeg po snazi UEFA klupskog takmičenja, Partizan će morati da u dvomeču savlada danski Noršelend koji je sa 2:0 ukupno bio bolji od FCSB-a (Steaua).

Bonus video:

00:20

SPEKTAKL U HUMSKOJ: Partizan protiv Sabaha juri 2 gola zaostatka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.