ŽESTOK ODGOVOR MILANOVIĆU: Predsednik Hrvatske na UDARU Grka!
Zoran Milanović, Foto: Printscreen/Youtube/FACE HD TV

nisu mu ostali dužni

ŽESTOK ODGOVOR MILANOVIĆU: Predsednik Hrvatske na UDARU Grka!

Huligani koji navijaju za zagrebački Dinamo potukli su se u Atini sa navijačima suparničkog AEK-a, a jedan Grk je tada ubijen

Objavljeno:

Grčka je pravna država i nezavisno grčko pravosuđe će nepristrano i objektivno presuditi u slučaju hrvatskih huligana zbog nereda u Atini, izjavio je portparol Ministarstva spoljnih poslova te zemlje Stratos Efthimiu.

On je to rekao reagujući na optužbe hrvatskog predsednika Zorana Milanovića da huligane iz redova Bed blu bojsa (Bad Blue Boys) Grčka "tretira kao ratne zarobljenike".

Efthimiu je rekao da Grčka uvek jamči poštovanje zakona i integriteta svih koji se nalaze u zatvorima, prenosi hrvatski portal Indeks.hr.

Serhio Arauho, FK AEK, FK AEK Atina
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

- Bilo kakve izjave koje iskrivljuju stvarnost ne doprinose trenutnoj situaciji - rekao je Efthimiu.

Milanović je ranije rekao da su hrvatski navijači u Grčkoj zarobljeni kao da je rat, da ih tretiraju kao korov te ocenio da postupanje grčkih vlasti prema njima nema veze s pravom, demokratijom i poštovanjem ljudskih prava.

- To nije pravna država. Ti ljudi su tretirani kao ratni zarobljenici. Da sam premijer, razmislio bih šta bih uradio. Nije jednostavno. Ovo je na granici ratnog prava. Tretiraju ih kao zarobljenu jedinicu - izjavio je Milanović.

Huligani koji navijaju za zagrebački Dinamo potukli su se u Atini sa navijačima suparničkog AEK-a, a jedan Grk je tada ubijen.

Bonus video:

00:47

ZAŠTO SU NAVIJAČI DINAMA MOGLI NESMETANO DA PROĐU ALBANIJU I CG? Karan analizira: Potpuno su povezani sa hrvatskim strukturama

(Espreso/BETA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.