DOGOVOR PAO: Jovanović potpisuje za VELIKANA!
Đorđe Jovanović, Foto: Starsport©

NOVI IZAZOVI

DOGOVOR PAO: Jovanović potpisuje za VELIKANA!

Srpski napadač Đorđe Jovanović uskoro će napustiti Tel Aviv

Objavljeno:

Bivši fudbaler Partizana Đorđe Jovanović nalazi se nadomak novog kluba.

On trenutno nastupa u Makabiju iz Tel Aviva, a njegov naredni klub biće Bazel.

Švajcarski velikan će izraelskom timu platiti 2.700.000 evra na ime obeštećenja, a promocija Jovanovića očekuje se već u sredu.

Od ovog transfera zaradiće i Čukarički i to 120.000 evra. Brđani su napravili dogovor sa Makabijem da im pripadne 15 odsto od narednog transfera sjajnog napadača, ali kada se od cifre transfera oduzme 1.900.000 evra koliko su Izraelci platili Jovanovića.

Đorđe je prošle sezone blistao u dresu kluba iz Tel Aviva, postigao je 22 gola u svim takmičenjima i zavredio poziv selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Jovanović je od Piksija dobio priliku da nastupi na tri utakmice, od čega su poslednje dve bile u junu kada je igrao protiv Jordana u Beču i Bugarske u Razgradu.

On je izgubio mesto u timu Makabija nakon dolaska čuvenog izraelskog napadača Erana Zahavija, pošto trener Robi Kin forsira sistem sa samo jednim klasičnim napadačem.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.