ZVEZDINA DECA DOMINIRAJU NA STARTU SUPERLIGE: Ove brojke to i potvrđuju!
Marakana, Foto: Starsport

talenti

ZVEZDINA DECA DOMINIRAJU NA STARTU SUPERLIGE: Ove brojke to i potvrđuju!

Talentovani momci rođeni u rasponu od 2002. do 2005. godine su u prva tri kola Superlige Srbije demonstrirali fudbalski kvalitet kroz zapažen učinak na terenu

Objavljeno: 13:23h

Mladi igrači Crvene zvezde ponikli u Omladinskoj školi su budućnost i pogon tima Baraka Bahara.

Talentovani momci rođeni u rasponu od 2002. do 2005. godine su u prva tri kola Superlige Srbije demonstrirali fudbalski kvalitet kroz zapažen učinak na terenu.

Vladimir Lučić je izdanak Zvezdine generacije 2002, a da ima sjajan pristup i neophodan kvalitet govori podatak da je od svih igrača poniklih u Omladinskoj školi dobio najviše poverenja od strane stručnog štaba.

Vladimir Lučić
Vladimir Lučićfoto: FK Crvena zvezda

Vešti dribler je prikupio 154 minuta na tri utakmice, dok je na duelima protiv Napretka i Mladosti iz Lučana bio starter. Za debitantski pogodak mu je bilo potrebno svega 13 minuta na terenu stadiona "Rajko Mitić" protiv Vojvodine u prvom kolu. Pogodak Lučića je ujedno izabran za najlepši gol u julu po izboru zvezdaša, a zabeležio je i jednu asistenciju na meču protiv Napretka.

Jovan Mijatović je prvi iz klase 2005, koji je zadužio opremu seniorskog tima Crvene zvezde. Mladi napadač je prošle sezone već došao do debitantskog pogotka za Crvenu zvezdu, a da ima neverovatan osećaj za gol smo videli i na meču protiv Mladosti. Prvi takmičarski meč ove sezone je odigrao upravo u Lučanima, a svega 180 sekundi u igri mu je bilo potrebno da zatrese mrežu na proigravanje Žana Filipa Krasoa.

Jovan Bekam Mijatović
Jovan Bekam Mijatovićfoto: Starsport©

Jovan Šljivić je generacija sa Mijatovićem i profil igrača koje navijači prosto obožavaju, jer je u stanju da samo jednim potezom podigne publiku na noge. Posle Lučića odigrao je najviše minuta, ukupno 64 na dve utakmice protiv Vojvodine i Napretka. Nema sumnje da će stići do konktretnijeg učinka u skorijoj budućnosti, jer Barak Bahar veruje u mladog momka.

Jovan Šljivić
Jovan Šljivićfoto: Starsport©

Kosta Nedeljković koji je nedavno produžio ugovor sa crveno-belima nastupa na deficitarnoj poziciji, odnosno mestu desnog beka. Momak rođen 2005. godine je isključivo talentom, napornim radom i fenomenalnim igračkim predispozicijama stigao do prvog tima. Nedeljković je priliku da zaigra takmičarski meč na Marakani imao protiv Napretka, kada je za 31 minut proveden na terenu pokazao brzinske sposobnosti i fudbalsku inteligenciju.

U narednom periodu, prve partije u novoj sezoni u dresu Zvezde očekuju i tri Zvezdina deteta - Stefan Leković, Nikola Mituljikić i Nikola Knežević, koji su se dokazali fudbalskoj javnosti partijama za Grafičar, dok je popularni Leka već protekle sezone odigrao veliki broj partija u crveno-belom dresu.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.