STALO SRCE BIVŠEG REPREZENTATIVCA (41): Bežao od policije, zakucao se u drvo i ostao PARALIZOVAN!
Venjamin Mandrikin, Foto: Facebook/Изнанка

TUGA

STALO SRCE BIVŠEG REPREZENTATIVCA (41): Bežao od policije, zakucao se u drvo i ostao PARALIZOVAN!

Od jula 2017. godine, golmanove noge su bile paralizovane, a ruke su imale vrlo minimalan pokret bez očekivanja daljeg oporavka

Objavljeno:

Bivši golman CSKA Moskve i fudbalske reprezentacije Rusije, Venjamin Mandrikin, preminuo je iznenada u 42. godini života.

Vest je potvrdio njegov prvi trener Valerij Gorohov.

- Njegova sestra me je upravo pozvala i rekla da je pre otprilike sat vremena Venjaminovo srce prestalo da kuca. Infarkt! Šokiran sam ovim - rekao je Gorohov.

Mandrikin je postao invalid kao posledica nesreće koja se dogodila u novembru 2010. godine koja ga je i primorala da završi karijeru sa 28 godina.

Venjamin se tad svojim Porše Kajenom zakucao u drvo nakon što je velikom brzinom bežao od policijske potere. Zadobio je prelom kičme i povrede kičmene moždine.

Od jula 2017. godine, njegove noge su bile paralizovane, a ruke su imale vrlo minimalan pokret bez očekivanja daljeg oporavka. Krivične prijave u vezi sa udesom odbačene su dogovorom sa drugim osobama koje su povređene kao putnici u njegovom automobilu - dva saigrača i dve devojke.

Pored CSKA čiji je član bio od 2002. do 2010, Mandrikin je igrao za Alaniju Vladikavkaz u kojoj je počeo karijeru, i u poslednje dve godine karijere na pozajmicama za Tomsk, Rostov, Spartak Naljčik i Dinamo Brajansk.

Mandrikin je 2003. upisao dva nastupa za "A" selekciju Rusije.

Bonus video:

00:49

ESPRESO TIKTOK: Kineska slava - Novak Đoković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.