ZVEZDA IMA PAKLENU KONKURECIJU ZA BAKAJOKA! Francuzi i velikani iz Turske i Grčke (FOTO)
Tijemu Bakajoko (u dresu Napolija) protiv Bolonje u gostima, Foto: EPA/ELISABETTA BARACCHI

CRVENO-BELI U PROBLEMU

ZVEZDA IMA PAKLENU KONKURECIJU ZA BAKAJOKA! Francuzi i velikani iz Turske i Grčke (FOTO)

Prednost Beograđana u odnosu na sva tri poziva za nekadašnjeg fudbalera Monaka, Čelsija, Milana i Napolija je grupna faza Lige šampiona

Objavljeno:

Tijemu Bakajoko mogao bi da pojača Crvenu zvezdu u letnjem prelaznom roku kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Čelsijem.

Crveno-beli će imati paklenu konkurenciju za potpis nekada jednog od najboljih vezista na svetu.

Prema pisanju uticajnog francuskog Ekipa, rođeni Parižanin na meti je Rena u kojem je započeo karijeru posle odlaska Leslija Ugočukvea u Čelsi.

Ipak, prva opcija kluba iz Lige 1 je Nemanja Matić, ali teško je poverovati da će se Žoze Murinjo, trener Rome odreći Srbina kojeg veoma ceni.

Istina, iskusni vezista ulazi u poslednju godinu ugovora, ali i dalje predstavlja bitan šraf kod Portugalca u sastavu Rimljana.

Interesovanje za nekadašnjeg fudbalera Monaka, Milana i Napolija pokazali su turski velikan Fenerbahče i grčki velikan Panatinaikos.

"Kanarinci" su u letnjem prelaznom roku već doveli Dušana Tadića i Edina Džeka, a Francuzu je važno da igra i smanjio bi zahteve oko finansija.

Prednost Beograđana u odnosu na poziv sa Bosfora je grupna faza Lige šampiona, dok Fener tek igra treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Dušan Tadić i Edin džeko (skroz desno) u dresu Fenerbaheča
Dušan Tadić i Edin džeko (skroz desno) u dresu Fenerbahečafoto: EPA/Sedat Suna

Kada govorimo o atinskim "zelenim", platne mogućnosti su verovatno u rangu sa onima iz Beograda.

Na klupi sedi Lozničanin Ivan Jovanović, u ekipi su Filip Đuričić i Filip Mladenović, a igraju treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ivan Jovanović
Ivan Jovanovićfoto: Profimedia

Naredni protvnik, iako ruku na srce ništa nije nemoguće, deluje kao nepremostiva prepreka, a u pitanju je Olimpik iz Marselja.

Sigurno da bi Barak Bahar, trener Crvene zvezde voleo da se situacija sa 28-godišnjakom što pre reši, a videćemo da li će na kraju stići na Marakanu.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.