VAŽNO OBAVEŠTENJE ZVEZDE O SEZONSKIM KARTAMA: Delije, požurite, 15. avgust je blizu!
Navijači Crvene zvezde, Foto: Starsport©

pomama

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZVEZDE O SEZONSKIM KARTAMA: Delije, požurite, 15. avgust je blizu!

"Premijum” sezonska karta uključuje sve Zvezdine utakmice grupne faze Lige šampiona, Kupa Srbije i domaćeg prvenstva

Objavljeno:

FK Crvena zvezda je izdao obaveštenje za prošlogodišnje vlasnike sezonskih karata da će obnova istih biti dostupna do 15. avgusta.

Zvezdaši koji još nisu obnovili sezonske karte i obezbedili mesto na Marakani za predstojeću sezonu, to mogu učiniti onlajn putem uz popust od 1000 dinara, ali i u Servisu za članstvo stadiona “Rajko Mitić”.

Takođe, prilikom kupovine na licu mesta, "Delije" koje žele da plate karticom i sa našim timom popune onlajn formular, stiču pravo na 1000 dinara niže cene.

“Premijum” sezonska karta uključuje sve Zvezdine utakmice grupne faze Lige šampiona, Kupa Srbije i domaćeg prvenstva.

Rezervacije mesta prošlogodišnjih sezonaca će važiti do 15. avgusta, a zatim će biti poništene. Posle tog datuma klub neće moći da garantuje dostupnost identičnog mesta, s obzirom da vlada veliko interesovanje za “Premijum” sezonske karte.

Kupce “Premijum” sezonske očekuju specijalne pogodnosti u toku sezone, kao što je obezbeđeno mesto na evropskim prijateljskim utakmicama, ali i posebne cene za obnovu naredne sezone.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.