PIŠI PROPALO? Loše vesti za Crvenu zvezdu!
Barak Bahar, Foto: Starsport

veliko razočarenje

PIŠI PROPALO? Loše vesti za Crvenu zvezdu!

Crveno-beli ostali bez najvećeg pojačanja

Objavljeno: 10:14h

Nakon perfektnih priprema i pobede nad Vojvodinom, navijači Crvene zvezde su zaboravili na to da najzvučnije pojačanje ipak nije stiglo na "Marakanu" ovog leta.

Emanuel Late Lat se izborio da ostane u Atalanti tokom priprema, a šansu je iskoristio na najbolji mogući način - postigao je četiri gola na dve utakmice!

To je naravno skrenulo pažnju mnogih evropskih klubova, pa je sve izvesnije da od njegovog dolaska u Beograd neće biti ništa.

Emanuel Late Lat
Emanuel Late Latfoto: Eibner-Pressefoto/Grant Hubbs / imago sportfotodienst / Profimedia

Prema informacijama specijalizovanog italijanskog sajta za transfere "Tutomerkato", Alaves se raspituje za usluge napadača iz Obale Slonovače, dok je zainteresovan i Bazel, posebno jer su videli prošle sezone šta može u Sent Galenu (16 golova).

Takođe, spominje se i da je bugarski Ludogorec zainteresovan za Late Lata, a viđali smo prethodnih godina da su oni i te kako znali da "odreše kesu" za pojačanja iz inostranstva.

Prema informacijama iz Crvene zvezde, transfer Late Lata je za sada stopiran zbog toga što su agenti napadača tražili previše novca, ali dobro je poznato da je prelazni rok otvoren u Srbiji sve do 15. septembra.

BONUS VIDEO:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.