ZVANIČNO: Ronaldo dobio STRAŠNOG saigrača!
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Jiji Press

STIGAO

ZVANIČNO: Ronaldo dobio STRAŠNOG saigrača!

Al Nasr sve jači, stiglo pojačanje iz Bajern Minhena

Objavljeno:

Dosadašnji fudbaler Bajern Minhena Sadio Mane od danas je i izvanično novi igrač saudijskog kluba Al Nasr, potvrdila su oba kluba.

Kako je ranije preneo Skaj Nemačka, Mane će zarađivati više od 34 miliona funti godišnje, odnosno primaće nedeljno 650.000 funti.

Senegalski napadač je potpisao ugovor do 2027. godine, što znači da će od saudijskog kluba zaraditi 136 miliona funti, ako ostane do kraja ugovora.

Mane imao još dve godine ugovora sa Bajernom, u koji je prošle godine došao iz Liverpula. Odigrao je 38 utakmica za bundesligaša i postigao 12 golova, od kojih samo jedan posle Svetskog prvenstva u Kataru koje je propustio zbog povrede noge.

Senegalski napadač bio je suspendovan na jednu utakmicu zbog lošeg ponašanja, pošto je navodno udario u lice saigrača Leroja Sanea u svlačionici, posle poraza od Mančester sitija u Ligi šampiona.

Mane (31) je prethodno u dresu Liverpula, u koji je stigao 2016. godine iz Sautemptona, odigrao 269 utakmica i postigao 120 golova u svim takmičenjima.

Saudijski klubovi ovog leta troše veliki novac na dovođenje evropskih zvezda, a Mane će u novom klubu igrati zajedno sa Kristijanom Ronaldom.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso/BETA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.