"PUSTITE AUDIO SNIMAK IZ VAR SOBE!" Kralj Filipoviću: "Ako je tako uveren da je sve bilo u redu..." (FOTO)
Ivica Kralj, Foto: Starsport©

BURA!

"PUSTITE AUDIO SNIMAK IZ VAR SOBE!" Kralj Filipoviću: "Ako je tako uveren da je sve bilo u redu..." (FOTO)

Očekivao sam da će Dejan Filipović održati tu njegovu konferenciju “istine”, a zapravo se sve pretvorilo u nemušti fijasko, rekao je Ivica

Objavljeno:

Ivica Kralj, sportski direktor Partizana nezadovoljan je obraćanjem Dejana Filipovića, predsednika Sudijske komisije FSS.

- Očekivao sam da će Dejan Filipović održati tu njegovu konferenciju “istine”, a zapravo se sve pretvorilo u nemušti fijasko. Posle svega izrečenog, po principu “verujte nama i našem poštenju, a ne sopstvenim očima”, samo sam još više uveren u svoje stavove i još rešeniji da odbranim Partizan od njega i njemu sličnih. Odričan odgovor Filipovića na kraju, na novinarsko pitanje da li bi ponovo delegirao Milana Mitića za utakmicu TSC i Partizana, zapravo najviše govori u prilog tome da su stavovi i zapažanja našeg kluba apsolutno ispravni i na strani istine, da smo teško oštećeni u Bačkoj Topoli. Pozivam zato javno Filipovića da, u ime igrača, stručnog štaba i armije navijača Partizana, na kraju krajeva u ime pomenute istine, pusti javno audio snimak VAR komunikacije sa utakmice ako je tako uveren da je sve bilo u redu - rekao je Kralj.

Ivica Kralj
Ivica Kraljfoto: Zorana Jevtić

Pozvao je navijače da u velikom broju podrže Igora Duljaja i fudbalere.

- Verujem da su navijači sve shvatili i iz ovog izlaganja i pozivam ih da u što većem broju dođu na stadion, da pruže podršku fudbalerima i treneru Igoru Duljaju, koji pošteno rade svoj posao i pomognu u borbi koja će očito imati i 12 igrača na terenu, ali sa suprotne strane. Stalno mi je od subote, jer sam dete kluba, napameti rečenica doajena našeg glumišta Miloša Žutića iz poznatog filma: “Nije važno kakva sila nas napada, već koliku svetinju branimo”. Partizan je i te kako naša sportska svetinja koju moramo da odbranimo od Filipovića i njemu sličnih. Zato pozivam navijače u Novi Sad i na sve sledeće mečeve, da budu vetar u leđa timu, ali i poslednji njihov bedem - zaključio je Kralj.

Bonus video:

01:37

IVICA KRALJ ZA ROĐENDAN KURIRA: Ne možemo da izdvojimo novca koliko Zvezda, ali ima i Partizan svoje ideje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.