BAHAR ZAGREJAO DELIJE PRED VOJVODINU: "Biće to JOŠ BOLJE, očekujem najvišu formu na startu Lige šampiona!"
Barak Bahar, Foto: Starsport©

UZBUĐEN

BAHAR ZAGREJAO DELIJE PRED VOJVODINU: "Biće to JOŠ BOLJE, očekujem najvišu formu na startu Lige šampiona!"

Trener Zvezde pričao je i o tome da li traži još pojačanja

Objavljeno: 14:37h

Trener Crvene zvezde Barak Bahar govorio je pred start sezone u Superligi Srbije i meč sa Vojvodinom u nedelju (20).

Crveno-beli ulaze kao favoriti u taj meč, koji je, uz onaj u Bačkoj Topoli između TSC i Partizana, i derbi uvodne runde nacionalnog šampionata.

Navijači Zvezde očekuju još jednu lepršavu, efikasnu i brzu igru šampiona, baš onakvu kakva je bila u generalnoj probi protiv Fiorentine.

- Veoma sam uzbuđen što je ispred nas prva zvanična utakmica, prva u sezoni u ligi. Naravno čekamo da vidimo navijače opet u velikom broju. Njima mogu obećati samo jedno - da ono što smo prikazali na prošloj utakmici, i pritom ne mislim na igru, na fudbal, već na strast, želju, borbu, to ćemo prikazati ponovo. I nadam se da ćemo navijače opet videti u velikom broju - rekao je Barak Bahar na početku konferencije za medije.

Barak Bahar, FK Crvena zvezda, Fudbal
foto: Starsport©

Na pitanje da li je tempirao formu, i da li će ona biti bolja kroz utakmice i najbolje kada krene liga šampiona, izraelski strateg je odgovorio:

- Želim da budemo u najboljoj formi uvek, naravno želimo da budemo na vrhuncu kada krene Liga šampiona. Imali smo dobre pripreme, u dobroj smo formi, biće to još bolje sa protokom vremena i rada. Očekujem najvišu formu na startu Lige šampiona.

Vojvodina stiže na Marakanu posle solidne partije na Kipru i poraza od tamošnjeg vicepravaka Apoela (1:2) - otud i pitanjr za Bahara da li je analizirao taj meč.

- Pre svega, naravno da smo gledali, ne samo poslednju utakmicu, nego poseldnje utakmice. Vojvodina je dobar tim. Ostvarili su dobar rezultat na Kipru i mogu proći dalje ako odigraju dobro u revanšu. Svestan sam da će se i oni braniti na našem terenu, biće nam potrebno dvadesetak minuta da dođemo do gola, biće potrebno probiti i taj bunker ali imam dovoljno pametne i sposobne igrače koji to mogu rešiti.

Govorio je Bahar i o tome koliko je zadovoljan onim što ima od igračkog kadra i da li traži još pojačanja.

- Rekao sam već, pričao sam o tome - zadovoljan sam onim što imam sada na raspolaganju, a ako budem imao još neku želju obratiću se gospodinu Terziću.

BONUS VIDEO:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.