Strašan kiks Čelsija, Milivojević bolji u duelu srpskih veznjaka! Totenhem prišao na sedam bodova! (VIDEO)
Foto: AP

Premijer liga, 30. kolo!

Strašan kiks Čelsija, Milivojević bolji u duelu srpskih veznjaka! Totenhem prišao na sedam bodova! (VIDEO)

Imamo li mi to kasnu borbu za titulu u Premijer ligi?!
Objavljeno: 20:40h

Fudbaleri Čelsija poraženi su danas na svom terenu posle preokreta od Kristal Palasa sa 1:2, što je iskoristio Totenhem koji je sa 2:0 pobedio Barnli u 30. kolu i tako se primakao na sedam bodova zaostatka na tabeli Premijer lige.

Lider šampionata, Čelsi, ofanzivno je počeo utakmicu, što je donelo rezultat već u petom minutu kada su stigli do prednosti. Eden Azar probio je po levoj strani i u petercu uposlio usamljenog Seska Fabregasa koji je iz prve šutirao i savladao golmana Vejna Henesija.

Delovalo je da će "plavci" lako izaći na kraj sa Kristal Palasom, ali tim Sema Alardajsa je uzvratio veoma brzo, pošto je već u devetom minutu nakon solo akcije Vilfreda Zahe stigao do izjednačenja.

Samo 90 sekundi kasnije Kristal Palas je nakon kontranapada stigao do preokreta, a strelac je bio Kristijan Benteke posle proigravanja Zahe.

U nastavku susreta Čelsi je u potpunosti nadigrao Kristal Palas, ali ekipa Antonija Kontea nije uspela da i na 13. uzastopnoj utakmici izbegne poraz i tako se još više približi trofeju u Premijer ligi.

Za ekipu Kristala Palasa, kojoj je ovo četvrti uzastopni trijumf, ceo meč odigrao je Luka Milivojević, dok je Nemanja Matić nastupao do 59. minuta za "plavce".

Bajern i Leva gaze ka tituli, ali gol Tijaga Alkantare ćete želeti da gledate iznova i iznova! (VIDEO)

Totenhem se namučio na gostovanju protiv Barnlija, ali je na kraju ipak uspeo da dođe do pobede i veoma bitna tri boda u borbi za titulu.

Golove za Totenhem postigli su Erik Dajer u 66. minutu i Song Heung-min u 77. Totenhem je ovom poveedom prišao na sedam bodova zaostatka za liderom Čelsijem koji ima 69, dok je Kristal Palas 16. sa 31, a Barnli je 15. sa 32.

Hal je na svom terenu pobedio Vest Hem sa 2:1 i tako došao do veoma bitna tri boda u borbi za opstanak, pošto je sada na deobi 17. mesta sa Svonsijem, dok je Lester sa 2:0 savladao Stouk, a Votfrod je sa 1:0 bio bolji od Sanderlenda. Mančester junajted je na svom terenu igrao nerešeno bez golova protiv Vest Bromvič Albiona.

U poslednjem meču dana, Sautempton i Bornmut su odigrali bez golova!

Premijer liga, 29. kolo

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Subota:

Liverpul - Everton 3:1 (2:1) Barnli - Totenhem 0:2

Čelsi - Kristal Palas (1:2) Hal - Vest Hem 2:1 (0:1) Lester - Stouk 2:0 (1:0) Mančester junajted - Vest Bromvič Albion 0:0

Votford - Sanderlend 1:0 (0:0) Sautempton - Bornmut 0:0

Nedelja: 14.30: Svonsi - Midlzbro 17.00: Arsenal - Mančester Siti

BONUS VIDEO: Luka Mitrović i njegovi saigrači pozdravljaju povređenog igrača Uniksa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.