Šta je to zabolelo trenera Cedevite posle Partizana pa je počeo da deli lekcije o pravilima košarke? (VIDEO)
Foto: Fonet

nada se drugoj priči

Šta je to zabolelo trenera Cedevite posle Partizana pa je počeo da deli lekcije o pravilima košarke? (VIDEO)

- Jako nam je dobro došlo što je utakmica pomerena za jedan dan, jer smo danas prvi put bili kompletni na treningu, svih 12 igrača
Objavljeno:

Trener košarkaša Cedevite Veljko Mršić rekao je danas da očekuje da će sudije poštovati i suditi po pravilima u predstojećem, trećem meču polufinala plej-ofa Jadranske lige između njegove ekipe i Partizana.

Cedevita je prošle subote u Beogradu imala priliku da u dve utakmice izbori plasman u finale regionalnog takmičenja, ali je košem Vilijama Hečera u poslednjim sekundama utakmice Partizan izborio majstoricu.

Uprkos porazu, Mršić je nakon utakmice čestitao svojim igračima.

- Na njihovu dopuštenu agresivnost nismo dobro odgovorili, jedino mi je to žao. Izuzetno je važna stvar da smo došli u priliku da pobedimo u onoj atmosferi. Uveren sam da ćemo doći u priliku da im uzvratimo na isti način - rekao je Mršić, prenosi agencija Hina.

- Kriterijum je bio kakav odgovara Partizanu. Ali, jedno je kriterijum, a drugo pravila. Ako je nešto faul, onda je faul. Iskreno se nadam da ćemo se držati pravila. Ko god da sudi, jedino je važno da sudi prema pravilima. Mogu i sudije da pogreše, kao što grešimo i mi, ali pravila su jasna i treba ih se pridržavati. Sigurno ima kvalitetnih sudija koji to mogu da odsude. Videli smo, u Podgorici je bilo vrhunsko suđenje. Nema razloga da ne bude i ovde - rekao je Mršić.

Treća utakmica igra se u nedelju u Zagrebu, a prvobitno je trebalo da se igra dan ranije.

- Jako nam je dobro došlo što je utakmica pomerena za jedan dan, jer smo danas prvi put bili kompletni na treningu, svih 12 igrača, i to nas čini srećnim. Svi ćemo biti spremni za okršaj u nedelju i daćemo sve od sebe da pobedimo i plasiramo se u finale - rekao je trener Cedevite.

BONUS VIDEO: Delije pevale Olimpijakosu na utakmici sa Spartakom

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.