IMA SE MOŽE SE! Evo na šta je Piksi "spiskao" dva miliona evra
Dragan Stojković Piksi, Foto: FSS

lepo

IMA SE MOŽE SE! Evo na šta je Piksi "spiskao" dva miliona evra

Selektor Srbije častio sebe i porodicu

Objavljeno: 22:31h

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi je potrošio pozamašnu sumu novca i kupio zemlju u poznatom kraju u Crnoj Gori.

Kako piše "Kurir", legendarni fudbaler je prošle godine pazario zemlju odmah do rizorta biznismena Miroslava Miškovića.

Piksi je za to iskeširao oko dva miliona evra, navodi isti izvor.

- Evo, vidite ono brdo tamo, to vam je Piksi kupio. Odmah do ograde vile Miškovića. Jeste šuma, brdo, ali vredi minimum dva miliona. To je kupio od jednog biznismena. Može da se dođe peške, ali najbolje s broda. Doduše, sva ta šuma što je izrasla mora da se vadi i da se napravi plac, pa onda da se zida - ispričao je meštanin Rosa, gde se nalazi plac.

Piksi sa suprugom
Piksi sa suprugomfoto: draganstojkovicpixy/Instagram

Prema njegovim rečima, niko nije upoznat šta će i kad će tu da nikne kuća ili hotel.

- Ko će ga znati. Odatle puca pogled na more, na ceo zaliv. Dobra je to lokacija. Ima mir, lepo je, a deo je od Miroslava. On ima ceo kompleks ovde, kuću, sve je napravio. Sad svi pričaju da je Piksi to kupio, ali nije poznato šta će da radi sa tom parcelom - kaže starosedelac ovog mesta.

Inače, pored Stojkovića, kuće u blizini ima i glumica Bojana Maljević, koja godinama nije dolazila u kuću na moru, kao i Seka Sablić. Stojkovići obožavaju da letuju na Jadranskom moru. Kada su na primorju, oni se druže sa porodicama Mišković i Karić, te ne čudi što su se odlučili da zemljište kupe tik uz biznismenovu vilu.

(Espreso/Kurir/ Lj. S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.