TRENER PARTIZANA GOVORIO O DOLASKU NOVOG IGRAČA: "Nema potrebe da se nešto brza!"
Igor Duljaj, Foto: Starsport©

STIŽE POJAČANJE

TRENER PARTIZANA GOVORIO O DOLASKU NOVOG IGRAČA: "Nema potrebe da se nešto brza!"

Pažljivo je analiziran pre nego što se stupilo u pregovore

Objavljeno: 18:07h

Partizan je u sredu zvanično dogovorio još jedno pojačanje. Holandsko krilo Ksander Severina parafirao je trogodišnji ugovor sa crno-belima, a trener Igor Duljaj je novog igrača predstavio novinarima na pripremama na Pohorju i otkrio brojne zanimljive detalje.

Reprezentativac Kurasaoa u Humsku dolazi bez obeštećenja, pošto mu je prethodno istekao ugovor sa Ado Den Hagom za koji je u prošloj sezoni na 36 mečeva upisao osam golova i devet asistencija.

Duljaj otkriva da je 22-godišnjak pažljivo analiziran pre nego što se stupilo u pregovore.

- Na radaru je već više od mesec dana i onda su krenuli pregovori. Nije bilo lako dogovoriti se, tek se u poslednjih nekoliko dana sve iskristalisalo - rekao je trener Partizana novinarima na Pohorju.

Pridošlica će se priključiti timu od ponedeljka.

Ksander Severina
foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

- Doći će do kraja nedelje, nema potrebe da se nešto brza i da dolazi ovde, pa ga tako očekujem na treningu u ponedeljak jer će ekipa imati slobodne dane po povratku u Beograd.

Imali su crno-beli i konkurenta u trci za Severinin potpis.

- Imao je i ponudu Herenvena, ali je nama dao reč i ispoštovao je. Vaspitan je momak, zahvalio se Herenvenu i rekao da je obećao Partizanu da će doći i tako je na kraju i bilo.

Prethodnih dana je i Duljaj obavio nekoliko razgovora sa igračem.

- Nisam kao u slučaju Kanutea bio u svakodnevnom kontaktu, ali smo se čuli više puta. Smatram da mora tako da se radi jer je uvek drugačije kada i trener direktno priča sa potencijalnim pojačanjem onda on ima više poverenja. Drugačije je prilikom donošenja odluke kada igrač vidi da ga trener želi. Uvek sam za to, sa druge strane i trener mora da zna s kim ima posla, da li je igrač problematičan ili nije. Znam već dosta o njemu, ali da ne otkrivamo baš sve.

BONUS VIDEO:

00:09

Sablasno prazne tribine na 170. večitom derbiju

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.