ŠOK ZA CRVENO-BELE: Zvezda ostaje bez JAKOG pojačanja za Ligu šampiona!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

ITALIJANI PIŠU

ŠOK ZA CRVENO-BELE: Zvezda ostaje bez JAKOG pojačanja za Ligu šampiona!

Šampion Srbije trenutno se nalazi na pripremama u Sankt Peterburgu

Objavljeno: 13:10h

Delovalo je da je pitanje vremena kada će fudbaler Atalante koji je proveo sezonu na pozajmici u Sent Galenu Emanuel Late Lat postati novi fudbaler Crvene zvezde, međutim, deluje da je dogovor između crveno-belih i napadača sada na tankom ledu.

Emanuel Late Lat je bio viđen u Crvenoj zvezdi, ali kako sada stvari stoje teško da će doći do realizacije tog transfera. Napadač rođen 1. januara 1999. godine sve je dalje od stadiona "Rajko Mitić", a potvrdio je to i njegov menadžer: - U ovom momentu nije baš siguran da li će u Zvezdu. Procenićemo šta je najbolje. Dosta ponuda je stiglo, a ipak mora se uzeti u obzir da on dolazi iz velikog kluba kao što je Atalanta - rekao je Late Latov menadžer za italijanske medije.

Emanuel Late Lat
foto: Eibner-Pressefoto/Grant Hubbs / imago sportfotodienst / Profimedia

Najavljivan je omaleni napadač kao kapitalno pojačanje Baraka Bahara za Ligu šampiona i Zvezda je spremila čak 3.500.000 evra da uplati na račun Atalante, čime bi Late Lat postao najskuplje pojačanje u istoriji šampiona Srbije. Očekivalo se da će on biti poslednja kockica u Baharovom mozaiku, a budući da pod komandom izraelskog stručnjaka sve funkcioniše perfektno, deluje da bi Late Lat bio samo dodatna nadogradnja na već postojeće. Zvezda na pripremnim mečevima igra kao u transu. Na pripremama u Sankt Peterburgu poražen je domaćin Zenit sa 2:1, a crveno-beli su odučili od fudbala i Nefči i slavili sa 4:0.

BONUS VIDEO:

00:20

Atmosfera pred početak meča Crvena zvezda - Voždovac

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.