FSS DONEO BITNU ODLUKU: Superliga Srbije kreće u drugom terminu!
Detalj sa fudbalskog večitog derbija, Foto: Starsport©

VAŽNA INFORMACIJA

FSS DONEO BITNU ODLUKU: Superliga Srbije kreće u drugom terminu!

Sednici je prisustvovalo 50 od 85 delegata

Objavljeno: 15:24h

Održana je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije na kojoj je predsedavao Dragan Džajić, prvi čovek te organizacije.

FSS je na zvaničnom sajtu objavio sve bitne odluke donete u Kući fudbala u Staroj Pazovi. Usvojene su liste sa imenima članova nezavisnih tela Fudbalskog saveza Srbije koja će ići na usvajanje članovima Skupštine FSS. Radi se o članovima Nadzornog odbora, Odbora za sprovođenje izbora, Disciplinske i etičke komisije, Disciplinskom inspektoru, Кomisije za žalbe, Кomisije za licenciranje klubova (prvostepeni organ) i Кomisije za žalbe (drugostepeni organ).

Fudbalski savez Srbije
foto: fss.rs

Doneta je odluka o nastavku saradnje sa Nikolom Lazetićem, direktorom mlađih selekcija FSS, kao i selektorima Radovanom Кrivokapićem (U19), Aleksandrom Lukovićem (U18) i Jovanom Damjanovićem (U17) koji je postavljen za selektora kadetske selekcije. Za direktora sportskog sektora FSS imenovan je Miroslav Tanjga, a za Oficira za integritet Bogdan Đurđević. Usvojena je odluka koja se odnosi na Кalendar takmičenja FSS za takmičarsku sezonu 2023/24. Pomeren je start u Superligi Srbije za sedam dana, odnosno 29. jul 2023. godine.

BONUS VIDEO:

00:08

Navijači pristižu na 169. večiti derbi

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.