MBAPE RAZBESNEO PREDSEDNIKA PARI SEN ŽERMENA: Šokiran sam! Ako ne potpiše, a OBEĆAO je, vrata su mu otvorena...
Kilijan Mbape, Foto: EPA/Yoan Valat

razočaran

MBAPE RAZBESNEO PREDSEDNIKA PARI SEN ŽERMENA: Šokiran sam! Ako ne potpiše, a OBEĆAO je, vrata su mu otvorena...

Da ode za džabe iz najvećeg francuskog kluba, to je ispod njegovog nivoa - izjavio je Al-Kelaifi

Objavljeno:

Pari Sen Žermen je predstavio pojačanje koje mediji vide kao zamenu za odlazećeg Serhija Ramosa.

To je Milan Škrinjar koji je stigao kao slobodan igrač, a nije jedini jer je praktično u isto vreme ugovoren transfer još petorice igrača - Manuela Ugartea, Marka Asensija, Luke Ernandesa, Šera Ndura i Kang-in Lija.

Stigao je i novi trener, Luis Enrike, ali problem je i dalje Kilijan Mbape koji je naljutio predsednik Nasera Al-Kelaifija:

- Bio sam šokiran kada sam saznao da Mbape namerava da ode za džabe. Kilijan je fantastičan momak, džentlmen. I da ode za džabe iz najvećeg francuskog kluba, to je ispod njegovog nivoa - izjavio je Al-Kelaifi na konferenciji i dodao:

Kilijan Mbape
foto: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

- Ako pogledate današnje standarde u fudbalu, nigde ne možete da vidite da najbolji igrač napušta klub za džabe, posebno ne klub iz svoje zemlje. To se ne dešava. Ako neko želi da ide protiv toga i obećanja koja je napravio...

- Naravno, moraćemo da donesemo odluku. U narednih nedelju, deset dana ili najviše dve nedelje. Ukoliko ne potpiše ugovor, vrata su mu otvorena. Ovo važi za njega kao i za sve druge. Ponavljam, niko nije veći od kluba, nijedan igrač, čak ni ja. To je vrlo jasno - poručio je predsednik PSŽ-a.

Naser Al-Kelaifi
foto: Profimedia

- Želimo da Mbape ostane, ali ne može da ode bez obeštećenja, vrlo je jasno i jednostavno. Imali smo dogovor sa Mbapeom što je on i potvrdio u jednom intervjuu, usmeni dogovor. Zbog toga sam šokiran. Rekao je da neće otići za džabe. Ako se predomislio, to nije moja krivica - zaključio Al-Kelafi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.